Frontpage

Velkommen til Danmarks opdaterede og brugervenlige havneguide

Gode praktiske oplysninger om alle lystbådehavne og marinaer i Danmark. Udover en elektronisk havnelods finder du for alle FLID´s 250 medlemshavne en kalender med aktuelle kulturelle begivenheder og oplevelser i nærheden af havnen. Ønsker du at spise ude kan du se en oversigt over spisesteder i området. Se også hvilke seværdigheder du kan se og opleve under dit ophold i havnen. God fornøjelse og velkommen i Danmarks bedste havne!

Vælg område og se havne

Seneste nyheder

Helsingør Havn fest på kajen
Fest på kajen i Helsingør 26. august 2017

Igen i år der fest og gang i den på havnefronten i Helsingør

Ishøj Båd- og Vandsportsmesse, 1. - 3. september

Der er meget at glæde sig til, når den flydende bådudstilling åbner i Ishøj, den 1. - 3. september 2017. Se alle de flotte både og besøg også en indendørsudstilling med masser af udstyr.

Hansa Skagen
Hundested for fuld skrue

Vær med til Hundested Motor Træf 1. - 3. september 2017 og oplev en weekend fuld af begivenheder og hvor der forventes besøg fra hele landet af fiskekuttere, træsejlskibe, erhvervsfartøjer med Hundestedmotorer.

Oplev spændende destinationer

Det Blå Østjylland

Vikingetiden fra ca. 800 til 1050 er en skelsættende periode i danmarkshistorien, hvor søfarten spiller en helt afgørende rolle og netop vikingetiden er Østjyllands kulturelle højdepunkt.

Sejlerparadiset Fyn

Assens, Middelfart, Nordfyn, Kerteminde og Nyborg har meget, at tilbyde vores sejlende gæster og glæder os til at byde jer hjertelig velkommen.

Nordsjælland - Den danske riviera

Langs Den Danske Rivieras kyst ligger ti skønne havne som perler på en snor. Besøg os og oplev alle de ting, der gør Nordsjælland til en helt særlig destination.

Limfjorden - Nyd Nærværet

Ved Limfjorden er man noget særligt. Ikke kun som turist, men som gæst. Ved Limfjorden oplever man med hele kroppen. Stille, roligt og helt tæt på. Med højt til himlen og plads til at puste ud.

Tag på opdagelse i Lillebælt

Lillebælt her en smuk, varieret natur og et utal af forskellige oplevelses- og aktivitetsmuligheder.