Frontpage

Velkommen til Danmarks opdaterede og brugervenlige havneguide

Gode praktiske oplysninger om alle lystbådehavne og marinaer i Danmark. Udover en elektronisk havnelods finder du for alle FLID´s 236 medlemshavne en kalender med aktuelle kulturelle begivenheder og oplevelser i nærheden af havnen. Ønsker du at spise ude kan du se en oversigt over spisesteder i området. Se også hvilke seværdigheder du kan se og opleve under dit ophold i havnen. God fornøjelse og velkommen i Danmarks bedste havne!

Vælg område og se havne

Seneste nyheder

Hygge på havnen - børn om bord
Bliv opdateret med nyheder henover sommeren

Tilmeld jer Havneguides nyhedsbrev og modtag nyt om oplevelser, seværdigheder og events fra lystbådehavne over hele landet

Vordingborg-Nordhavn-Delebådsdestination
Vordingborg bliver verdens første delebådsdestination

Vordingborg Havne og deleplatformen Boatflex – havets Airbnb - lancerer et spritnyt samarbejde. Under navnet ’Vordingborgmodellen’ sætter parterne standarden for, hvordan der skabes gode og trygge rammer for at dele lystbåde.

Assens Marina
I Assens har vi plads til din båd

Det er budskabet, når Assens Marina og Assens Kommune inviterer indenfor på standen ved Boat Show 2017.

Oplev spændende destinationer

Limfjorden - Nyd Nærværet

Ved Limfjorden er man noget særligt. Ikke kun som turist, men som gæst. Ved Limfjorden oplever man med hele kroppen. Stille, roligt og helt tæt på. Med højt til himlen og plads til at puste ud.

Tag på opdagelse i Lillebælt

Lillebælt her en smuk, varieret natur og et utal af forskellige oplevelses- og aktivitetsmuligheder.

Øhavs kort - Det sydfynske øhav

På Øhavskortet kan du gå på opdagelse i en masse oplevelser, og læse mere omkring mange unikke steder som gør Det sydfynske øhav et besøg værd