Lillebælt - Nyd nærværet

Lillebælt

Destination Lillebælt

Loading...
Eksempler på oplevelser
 House of Melfar House of Melfar

Det flotte bindingsværk, de snæve vinduer og gårdens pigsten skaber en særlig atmosfære, en kombination af noget råt og romantisk. Butikken afspejler samme unikke stil med alt lige fra slagbænke i råt træ til gadespejl, emaljeskilte, håndstøbte lys i forskellige farver og franske gourmetspecialiteter.
Shopping Se på kort
 Kolding Fodboldgolf Fodboldgolf er blevet en populær aktivitet i Danmark. Fodboldgolf er for alle – uanset alder og køn. Her gælder det om at have en sjov og hyggelig dag, som både byder på motion og konkurrence. Medbring gerne egen mad og drikkevarer.

Golfbolden er blevet udskiftet med en fodbold og så er hullerne selvfølgelig blevet gjort større. Bolden skal så sparkes igennem, under eller over de anlagte forhindringer. Spilleren med færrest spark vinder. Vi har lavet 18 spændende huller og banen tager ca. 1,5 time at gå igennem.

Konceptet er pay-and-play.
Husk vi tager ikke imod betalingskort så husk kontanter.
Naturoplevelser Se på kort
 Holm's Restaurant Restaurant indrettet i et af byens ældste huse, som giver en hyggelig og intim atmosfære. Stedet er et af byens top gourmetrestauranter og er også en af de 4 Middelfart-restauranter, der er omtalt i Den Danske Spiseguide. Der serveres både frokost- og aftenmenuer, samt en speciel sæsonmenu. Desuden findes der et rigt udvalg af specielle øl-mærker. 

Der er derudover ofte spændende musikalske indslag, bl.a. et omfattende jazz-program.

Lukket 24.-25.12. & 26.12 samt 1.1.
Madoplevelser Se på kort