Lillebælt - Nyd nærværet

Lillebælt

Destination Lillebælt

Loading...
Eksempler på oplevelser
 Naturparken Hindsgavl Dyrehave I et herregårdslandskab, der daterer sig tilbage til 1200-tallet, kan man gå på opdagelse i en naturpark, der på grund af områdets forskelligartede naturtyper – stierne ved kyst og bælt, de storslåede skrænter, vandhuller, bålpladser og udsigter, og de mere intime gemmesteder – byder på rige muligheder for friluftsliv. Hjortevildtet er områdets natur- og landsskabsplejere, der sikrer herregårdslandskabets lysåbne sletter. Uanset om du er til stille gåture eller friluftsaktiviteter, finder du optimale forhold på Hindsgavl-halvøen. Afmærkede ruter for gåture, løb, en ridetur, en tur på cykel eller orienteringsløb mellem de opsatte ”Faste poster”. 
Dyrehaven har en stor bestand af kron- og dådyr. På en tur rundt i Dyrehaven opleves hjortevildtet, der græsser i skoven og på sletten. Hjortevildtet er områdets natur- og landskabsplejere, der sikrer herregårdslandskabets lysåbne sletter. Kort til Hindsgavl Dyrehave her                              
Naturoplevelser Se på kort
 Stand Up Paddle (SUP) Afprøv dine evner på vandet, og se om Stand Up Paddle (SUP) er noget du synes er sjovt – det er vi nemlig mange der synes. Det er lærerigt, og så kan du nyde det smukke Fænøsund ved Lillebælt, Middelfart. Efter en kort instruktion på stranden instrueres der i at sejle på begyndervenligt udstyr på vandet tæt ved stranden. Alle kan deltage.

Lejer du som forældre et bræt, er det tilladt at tage dit barn under 13 år med på samme bræt.

Efter ca. 1½ times supsurfing, vil de fleste være i stand til at surfe langs med stranden.

Her efter vil I få mulighed for at lave en masse sjov på stranden og på vandet f.eks. Slackline.

Vandsport er sjovest når vi har det trygt og varmt, vi har derfor våddragte og sikkerhedsveste (i de fleste størrelser), som er inkluderet i prisen.

Sejladsen foregår tæt på stranden, inden for et afgrænset område.

Vandoplevelser Se på kort
 Skærbæk shelter ved Strandparken I skoven ved Skærbæk Strandpark er der mulighed for overnatning i Shelter. Der er i alt 4 stk.  Skærbæk ligger syd for Fredericia og den skønne strand grænser op til skov og grønne områder. Stranden er udstyret med en badebro med mulighed for indsætning af kanoer og kajakker, så du kan tage en sejltur på Lillebælt. Desuden er der bålplads og toiletter samt borde og bænkesæt. Mad og drikke kan købes i restauranten direkte ved stranden. Strandparken er et cirka 6 hektar stort offentligt naturområde ved Skærbæk by. Der fører stier rundt i området. Ukategoriseret Se på kort