Lillebælt - Nyd nærværet

Lillebælt

Destination Lillebælt

Loading...
Eksempler på oplevelser
 Salon No. 1 Salon No. 1 er en salon med over 25 års erfaring i at klippe ”byens spidser”.

Margit og pigerne i salonen udfører alt i hårkunst og make-up til hverdag og fest.

Vi sætter en stor ære i, at kunderne forlader salonen glade og tilfredse. Vi yder personlig service og har et højt fagligt niveau. Vi gør alt for at kunden er i centrum. Du kan også møde os i Den Ny Salon, Østergade 32.
Shopping Se på kort
 Hvalsafari fra Fredericia På en hvalsafaritur på Lillebælt kan du sammen med din familie møde marsvinet, som er en af verdens mindste hvaler.

Ombord på skibet inddeler man udsigten som en urskive, og så gælder det om at være vågen og være den første, der ser et marsvins rygfinne, når den dukker op af vandet. Så råber du: "Marsvin klokken 12!". På den måde har alle ombord et ansvar for holde udkig - hvem får først øje på flest?

Ud over at du kan få marsvinene at se, vil du også kunne lytte til dem, hvis forholdene er til det, og høre marsvinene "snakker" med hinanden nede i vandet. I styrehuset kan du som rorgænger sammen med skipperen prøve at sejle det store skib og føre alle passagererne sikkert gennem bølgerne. Skipper vil lære dig, hvordan du styrer skibet ud fra hans kommandoer.

Hvalsafari sejles med turbåd fra Fredericia Gl. Havn: AVENTURA, som er en gammel ålekvase. Marsvinudstilling
Når du booker en Hvalsafaribillet med AVENTURA, er det incl. adgang til marsvinudstilling på Henner Friisers Hus i Middelfart.
Her kan børnene bl.a. hygge sig med det særlige interaktive marsvinspil.
Vandoplevelser Se på kort
 Vandrerute - Rands Fjord og Engstien Engstien. Krævende fodtur på 2,8 km med udgangspunkt ved kirken i Egeskov. Fra kirken fås en flot udsigt over det fredede landskab og søen ved Rands Fjord. Stien krydser engen med afgræssende kreaturer ned mod fjorden. Ruten veksler mellem engene langs rør- og ellesump og høje skrænter. Gummistøvler er nødvendigt flere steder.     Naturoplevelser Se på kort