Seneste nyheder

Kongens Togt 15. - 30. juli

Oplev tre flotte vikingeskibe på togt i otte havne på Sjælland.

Fyn Rundt for bevaringsværdige sejlskibe 24.-29. juli

Hvert år i uge 30 sejler mellem 30 og 40 smukke og autentiske sejlskibe rundt om Fyn. Sejl med en enkelt dag eller hele ugen.

Er du på vej til Østersøens Perle?

Oplev sejlerparadiset på solskinsøen og få inspiration i Bornholms Sejlerguide, som du kan hente her på fem forskellige sprog.

Hvor tanker jeg benzin og diesel? Få en kort guide til havne med tankanlæg

Er motoren løbet tør? På Havneguide.dk finder du et kort over de havne, hvor du kan tanke diesel og/eller benzin.

Information til sejlerne vedr. Svendborgsundbroen

Vejdirektoratets sikring af Svendborgsundbroen mod påsejlinger gør, at sejlere på sundet skal være opmærksomme på ændrede sejlforhold.

Hvad skal I se og opleve i ferien? Ny havnekalender på Havneguide.dk

Er du til havnefester eller fred og ro? Sælsafari eller maritim byvandring? Foreningen af Lystbådehavne I Danmark har netop lanceret en ny kalender på Havneguide.dk med tusindvis af oplevelser ved og omkring havne over hele landet.

Går sejlerferien syd om Sjælland i år?

Nyd det smukke Sydsjællandske øhav og få den 5. overnatning gratis i en af de 9 hyggelige, kommunale havne, hvis du overnatter 4 nætter i træk.

Nu er sæsonen startet

Forude venter en begivenhedsrig sommer med festlige aktiviteter i havnene for både store og små. Vi har opdateret listen over havnefester, der starter allerede i næste uge med Havnefest i Spodsbjerg.

Sejl til Sankt Hans

Er du på sejltur og vil du opleve Sankt Hans aften på eller i nærheden af en havn har vi her guiden til dig.

Storms Hjørne - Troense genåbner historisk købmand

En gruppe frivillige lokalbeboere har åbnet og driver en lille non-profit købmandsbutik tæt ved lystbådehavnen i Troense. Med salg af både dagligvarer, frisk bagerbrød og specialiteter vil man øge servicen for de mange sejlere, der hvert år lægger vejen forbi den smukke Troense Havn på Tåsinge i det sydfynske øhav.

Sider