Seneste nyheder

Hent et Danmarkskort over Lystbådehavne

Igen i år har FLID produceret et flot oversigtskort over Lystbådehavne i Danmark inkl. distancetabeller. Hent det gratis i én af FLIDs medlemshavne.

Havnens Dag 29. maj - Vild med Vand

Søndag d. 29. maj vil de danske lystbådehavne summe af liv og aktiviteter – både til vands og til lands – i anledning af Havnens Dag. Mere end 40 lystbådehavne og sejlklubber åbner havnen for alle, der vil udleve sine maritime drømme gennem oplevelser i, på og omkring vandet i lystbådehavnene. Og Bubber, der har sejlet, siden han var 8 år, giver Havnens Dag fuld vind i sejlene.

Vild med Vand - Havnens Dag søndag den 29. maj

Søndag den 29. maj vil de danske lystbådehavne summe af liv og aktiviteter i anledning af Havnens Dag.

Fest på Kajen i Helsingør 2. juli

Fest På Kajen er Helsingørs herligste havnefest. I 2016 byder programmet på en vaskeægte tretrinsraket af en koncert med Lis Sørensen, Hardinger Band og Gnags.

Book din gæsteplads online

En del sejlere har allerede booket plads den kommende sommer i en eller flere af de 26 skønne havne, der er tilknyttet vores onlinebooking system. Er du også ved at planlægge sejlerferien 2016, eller vil du blot sikre dig en bestemt plads, i en bestemt havn på et givent tidspunkt, er der masser af muligheder!

Nu kan du booke plads i Klintholm Havn

Vil du være sikker på en gæsteplads i Klintholm Havn, kan du som noget nyt booke og betale online via MarinaBooking.dk

Sommerens havnefester

Få overblik over sommerens festlige havnearrangementer med masser af musik, underholdning og havneløjer. Vi har samlet de mest populære havnearrangementer.

Bornholms kommunale havne sænker prisen med 35 %

Der er investeret over 100 millioner kr. i de mindre bornholmske havne de seneste år, og nu satses der endnu mere på de kommunale havne med lavere takster for gæstesejlere til følge.

Vild med Vand er kommet solidt fra havn

Vild med Vand-havn nr. 40 – Ebeltoft – har netop meldt sig til. Det betyder, at 40 havne søndag den 29. maj i år åbner havnene for at vise deres skønne, rekreative omgivelser frem for målgrupper, der er knap så ‘vand’-bevandrede – og følger op med invitationer til åbne Vild med Vand-aktiviteter.

Kerteminde Marina kåret som Årets Havn 2015

Marinaen har forstået at udvikle et spændende og aktivt miljø i havnen, som gør den attraktiv for både sejlere, turister og byens borgere, siger Poul Erik Jakobsen, formand for Danske Tursejlere, som står bag prisuddelingen.

Sider