Sejlerparadiset Fyn

Sejlerparadiset Fyn

Loading...
Eksempler på oplevelser
 Rema1000 Middelfart Rema 1000 i Middelfart ligger centralt placeret lige ved Banegården og er den nærmeste indkøbsmulighed fra Middelfart Marina.

Sådan kommer du ind til os fra Midelfart Marina, Kongebro Havn eller
Gammel Havn - se kort
Shopping Se på kort
 Assens/Mariendal strand Assens/Mariendal strand
Mariendal er beliggende i Lillebælt ved Assens red, i den nordlige del af Assens. Der er parkeringsmuligheder ca. 100 m fra stranden. Der er på adgangsvejen fra parkeringspladsen til stranden, opsat skilte omkring badeforhold og vandkvaliteten og der findes ligeledes et toilet der.

Stranden er ca. 250 m lang og ca. 20 m bred. Strandbredden og havbunden består primært af sand. Badeområdet er lavvandet og der er opsat to badebroer. Der er i forlængelse af stranden et grøntområde, hvor det er opsat borde og bænke, og hvor der er mulighed for at grille.
Naturoplevelser Se på kort
 SaftStationen SaftStationen er beliggende midt i Arena Assens – Byens multihus. Der er dagligt aktiviteter for alle aldre, og den rustikke indretning lader bygningens historie mødes med nutidens moderne stil. Hver dag er der mulighed for at nyde lidt lækkert i selskab med venner, og når det er tid til større sammenkomster, står personalet klar til, at arrangere en aktiv dag for dig og dem du holder af. SaftStationen står for at lave god mad af høj kvalitet.  Til dagligt leverer SaftStationen også mad til forskellige institutioner i Assens. På hjemmesiden kan du læse mere om de forskellige koncepter. Men grundlæggende for SaftStationen er, at ’Alt kan lade sig gøre’. http://www.arena-assens.dk/saftstationen-i-arena-assens " Restauranter Se på kort
Kerteminde - haven ved havet