Sejlerparadiset Fyn

Sejlerparadiset Fyn

Loading...
  Eksempler på oplevelser
   Aagaardens Lys  Her kan du finde den helt rigtige gave, fine værtindegaver eller det der gør dit hjem ekstra hyggeligt. Vi har skønne ting til sommerhuset eller stagerne til dine egne hånddryppede lys. Hele året sælges et fint udvalg af vores julepynt. Derudover sælges egen kreativitet fremstillet brugskundt - fortrinsvis hjemmesko, tørklæder, tasker, stikkede sokker og hætter til stempelkander. Det er muligt at handle udenfor sæson. Kontakt da Anni på tlf. 2126 4012.  Shopping Se på kort
   Middelfart Museum Middelfart Museum
  Fra 26. maj til og med 17. oktober 2020 vises en jubilæumsudstilling om Den Ny Lillebæltsbro i Algade 8. Den Ny Lillebæltsbro fejrer nemlig rundt: 50 år. I udstillingen kan du få mere at vide om de tekniske detaljer på Danmarks første hængebro, der blev indviet i 1970. Du kan også høre personlige beretninger fra 1970'ernes brobyggere, der både var vovede og kloge. Børn og barnlige sjæle kan selv prøve, om du kan bygge efter de samme principper, som dem man har brugt på Den Ny Lillebæltsbro. Café Inga Museets café er opkaldt efter Inga Jørgensen, som i mange år drev pensionat på Grimmerhus.
   
  Caféen er indrettet med møbler doneret af Inga Jørgensen og kaffen serveres i det gamle muselmalede stel, der blev brugt i pensionatets tid.
   
  Vores dygtige cafédamer bager friske kager til cafeén, bl.a. efter de originale gamle opskrifter efter Inga Jørgensen.

  Museumsbutik
  Her finder du et udvalg af gammeldags legetøj, bliklegetøj, bøger, CD'er med lokale kunstnere, plakater, kort og postkort.
  I butikken sælges også keramik fra lokale keramikere, mobiler fra Livingly og naturbolcher.

  Peberkagebyen
  Oplev Peberkagebyen for 10. gang, hvor der igen i år fede præmier på spil til bagerne, mulighed for at smage en kage, løse spændende opgaver og stemme på dine favoritter Årets juleudstilling
  Hvert år kan du opleve en mindre juleudstilling i forbindelse med Middelfart Peberkageby - I 2020 er det udstillingen "Rundt om nissen". På både Middelfart Museum, Psykiatrisk Samling og Henner Friisers hus sælges en samlet billet, som giver én entré til alle udstillingsstederne. 
  Se på kort
   Høkeren Museumsbutikken, ”Høkeren”, har til huse i en gammel 1700-tals bygning, som er blevet nænsomt restaureret af Kerteminde Kommune i samarbejde med museet.

  ”Høkeren” samarbejder med en række leverandører landet over for at kunne tilbyde et varesortiment, der er så autentisk som muligt. Fra gulv til loft er butikken fyldt med alle mulige varer lige fra legetøj til spegesild. Kort sagt en rigtig gammeldags ’blandet landhandel’, der får én til at føle sig hensat til begyndelsen af 1900-tallet. 

  Historien bag Høkeren   Idéen om indretningen af en gammel krambod opstod i 1983 i anledning af Kerteminde Handelsforenings 100-års jubilæum. I samarbejde med Handelsstandsforeningen, Kerteminde Museum, Kerteminde Kommuneskole og Kerteminde Kommune blev boden i Trollegade indrettet med originalt inventar fra nogle af de mange, gamle forretninger, der i disse år blev nedlagt.  Kommunen stillede lokaler til rådighed, mens Handelsstandsforeningen var behjælpelig med administrationen og fremskaffelse af varer. Elever fra kommuneskolen passede boden, og kommunen støttede projektet økonomisk. Eleverne gav boden navnet ”Høkeren”, hvis drift siden hen helt overgik til Kerteminde Museer.
  I begyndelsen af 1900-tallet var der høkerforretning i ejendommen.
  OBS: Der kan ikke betales med kort

  Seværdigheder Se på kort
  Kerteminde - haven ved havet