Sejlerparadiset Fyn

Sejlerparadiset Fyn

Loading...
Eksempler på oplevelser
 Det gamle rådhus i Sct. Annagade Det gamle rådhus var byens rådhus fra 1847 til 1921. Det blev indviet den 13. september 1847 med deltagelse af kong Chr. VIII og kronprins Frederik – senere kong Frederik VII. Bygningen fungerede desuden som ting- og arresthus. Det menes, at der i tidligere tider har ligget et Sct. Anna kloster på stedet. Overfor ligger den gamle Bogense Tekniske Skole, der i dag fungerer som børnehave. Sct. Anna var en af de mest populære helgener i middelalderen, og gaden, der er opkaldt efter hende, var oprindeligt Bogenses hovedgade. Ifølge gamle sagn var der under klosteret en underjordisk gang, der fører helt til Æbelø. Seværdigheder Se på kort
 Pet Pet Thai Autentisk Thai restaurant i Assens Kom ind og få en smagsoplevelse udover det sædvanlige i Assens hyggelige Thai restaurant.

Vi serverer hjemmelavet mad fra det Thailandske køkken, med kun de bedste råvarer fra både Danmark og Thailand. Vi kan tilfredsstille enhver smag, uanset om du har en sart tunge eller ønsker at udfordre smagsløgene, med den mere karakteristiske stærke mad.

Vi har plads til 20 personer i restauranten, så vi anbefaler, at du ringer og reserverer bord, hvis du vil være sikker på at få plads.

Du har også mulighed for at bestille Take away og mad til din fest derhjemme. Til festen har du mulighed for at bestille helt ud fra dine egne ønsker eller oplevelser i Thailand.

Kontakt os gerne for priser og detaljer.
Restauranter Se på kort
 Bregnør Fiskerihavn En lille hyggelig havn for dem der ønsker en naturoplevelse eller ønsker en tur gennem hele Odense Fjord. Havnen, som ejes af Kerteminde Kommune, kan anløbes både dag og nat. Dog kræves forsigtighed ved ikke sigtbart vejr. Der er grønt fyr ved indsejlingen. Den tidligere fiskerihavn har fået moderne faciliteter, der er klubhuset, som må benyttes af gæstesejlere. Havnen ligger tæt ved Munkebo, hvor Lindø Industripark ligger. Her kan man se de store skibe og ikke mindst den store kran. Fynske Havne Se på kort
Kerteminde - haven ved havet