Sejlerparadiset Fyn

Sejlerparadiset Fyn

Loading...
  Eksempler på oplevelser
   Middelfart Museum Middelfart Museum
  Særudstillinger, Café og museumsbutik
  Fra 26. maj til og med 17. oktober 2020 vises en jubilæumsudstilling om Den Ny Lillebæltsbro i Algade 8. Den Ny Lillebæltsbro fejrer nemlig rundt: 50 år. I udstillingen kan du få mere at vide om de tekniske detaljer på Danmarks første hængebro, der blev indviet i 1970. Du kan også høre personlige beretninger fra 1970'ernes brobyggere, der både var vovede og kloge. Børn og barnlige sjæle kan selv prøve, om du kan bygge efter de samme principper, som dem man har brugt på Den Ny Lillebæltsbro. Café Inga Museets café er opkaldt efter Inga Jørgensen, som i mange år drev pensionat på Grimmerhus.
   
  Caféen er indrettet med møbler doneret af Inga Jørgensen og kaffen serveres i det gamle muselmalede stel, der blev brugt i pensionatets tid.
   
  Vores dygtige cafédamer bager friske kager til cafeén, bl.a. efter de originale gamle opskrifter efter Inga Jørgensen.

  Museumsbutik
  Her finder du et udvalg af gammeldags legetøj, bliklegetøj, bøger, CD'er med lokale kunstnere, plakater, kort og postkort.
  I butikken sælges også keramik fra lokale keramikere, mobiler fra Livingly og naturbolcher.

  Vores populære juleudstilling Peberkagebyen findersted  23/11 – 22/12.  På både Middelfart Museum, Psykiatrisk Samling og Henner Friisers hus sælges en samlet billet, som giver én entré til alle udstillingsstederne. 
  Se på kort
   ROEDS Restaurant & Brasserie ROEDS er Nyborgs bistro-restaurant. Smagfuld indretning og kvalitet på tallerkenen til frokost og aften. Restauranter Se på kort
   Livet på det lave vand - Vejlby Fed Lån vaders og rejestryg og tag med på tur i vandkanten. Det vrimler med liv, som man sjældent opdager på en almindelig strandtur. Naturvejlederen er med og fortæller historier om rejernes, krabbernes og fiskenes hemmelige liv. Turen er for både børn og voksne. Pris: Gratis Tilmelding på www.lillebaelt-waters.dk Turleder: Naturvejleder Annette Weiss/Rikke Vesterlund Mødested: Vejlby Fed ved campingpladsen, Rigelvej, Middelfart Naturoplevelser Se på kort
  Kerteminde - haven ved havet
  Page execution time was 3172.41 ms. Memory used at: devel_boot()=5.31 MB, devel_shutdown()=59.75 MB, PHP peak=6 MB.