Sejlerparadiset Fyn

Sejlerparadiset Fyn

Loading...
Eksempler på oplevelser
 H.C. Andersen på Østfyn Eventyrdigteren H.C. Andersen besøgte ofte de fynske slotte og herregårde. På Østfyn var han hyppig gæst på Lykkesholm og Glorup Gods. Hent H.C. Andersen Trail app'en og se Fyn med digterens øjne (iPhone)

Hent H.C. Andersen Trail app'en og se Fyn med digterens øjne (Android)

Her fandt han inspiration til de fortællinger, som stadig kan give os svar på livets store spørgsmål.

Se H.C. Andersens yndlingssteder på Fyn  I bland disse findes de 2 på Østfyn.
Turforslag Se på kort
 Det gamle rådhus i Sct. Annagade Det gamle rådhus var byens rådhus fra 1847 til 1921. Det blev indviet den 13. september 1847 med deltagelse af kong Chr. VIII og kronprins Frederik – senere kong Frederik VII. Bygningen fungerede desuden som ting- og arresthus. Det menes, at der i tidligere tider har ligget et Sct. Anna kloster på stedet. Overfor ligger den gamle Bogense Tekniske Skole, der i dag fungerer som børnehave. Sct. Anna var en af de mest populære helgener i middelalderen, og gaden, der er opkaldt efter hende, var oprindeligt Bogenses hovedgade. Ifølge gamle sagn var der under klosteret en underjordisk gang, der fører helt til Æbelø. Seværdigheder Se på kort
 Bogense Havn og Marina Velkommen til Bogense Havn og Marina. Hvor Kattegat og Lillebælt mødes ligger Fyens mindste købstad. På lang afstand ses Bogense kirkes smukke sorte kirkespir mellem de grønne trækroner og viser sejlerne vej til Bogense Marina, der er børnevenlig med badestrand, legepladser, fitnessplads, og tæt ved svømmehal.
Hyggeligt miljø og gode restauranter Bogense Fiskerihavn er en lang smal kanal, hvor det gamle miljø er bevaret med fiskeskure, fiskesalg, værksteder, cafeer og restautanter.
Bogense Havn og Marina ligger i gåafstand fra byens centrum med det charmerende gamle købstadsmiljø, og mange gode indkøbsmuligheder og restauranter. Du finder en samlet liste over spisesteder og seværdigheder nær Bogense Marina nedenfor.
Med en beliggenhed midt imellem bælt og hav er Bogense Havn og Marina det ideelle udgangspunkt for sejlads til de østjyske fjorde, Fyn rundt og øerne Endelave, Tunø og Samsø.
Bogense Havn og Marina blev i 2009 kåret som "Årets Havn" af foreningen Danske Tursejlere.
Online booking af gæstebådplads Vil I gerne være sikre på en god plads i Bogense Marina, tilbyder vi, at I på forhånd kan booke en plads. Så kan I holde en ustresset sejlerferie uden at skulle tænke på at nå tidligt frem. Blot klik på ”Book gæsteplads” til højre.
For sejlere med flerskrogsbåde er havnetaksten 265 kr. pr. overnatning.
Fynske Havne Se på kort
Kerteminde - haven ved havet