Sejlerparadiset Fyn

Sejlerparadiset FynAssens, Middelfart, Nordfyn, Kerteminde og Nyborg har meget, at tilbyde vores sejlende gæster og glæder os til at byde jer hjertelig velkommen.

Vi har et bredt udvalg af aktiviteter at tilbyde vores gæster. Naturen er mangfoldig og smuk her på Fyn - her er der aktiviteter som vandreture i den smukke natur, leg i sandet på de børnevenlige skønne strande og en mængde kulinariske oplevelser. Søges der kulturelle aktiviteter byder området på en række meget unikke museer: Museum Vestfyn, CLAY – Keramikmuseum Danmark i Middelfart, Kartoffelmuseet på Nordfyn og Johannes Larsen Museet i Kerteminde. Byerne er også hjemsted for mange kunsthåndværkere så bliv inspireret i vore mange gallerier...

Vi ønsker jer endnu engang velkommen på vores skønne byer, og hvis I ønsker yderligere information, som ikke kan findes her, så besøg vores hjemmesider.

Velkommen til Vestfyn | VisitAssens

Tæt på alt | Visitlillebælt

Ferie på Nordfyn | VisitNordfyn

Kerteminde Haven ved Havet | VisitKerteminde

Danmarks Riges Hjerte | VisitNyborgCharmerende landsbyer, velholdte købstader og havnebyer, der vender sit venlige og nysgerrige ansigt ud mod kysterne og den store verden

Eksempler på oplevelser
 Kløversti, Nyborg, start Alle fire Kløverstiruter starter på Vesterhavn 3a, 5800 Nyborg og er skiltet i retning MED uret. Få en folder hos VisitNyborg, ved startstedet eller find ruterne online. Vi glæder os til at vise dig spændende og anderledes oplevelser i Nyborg inden for såvel kultur som natur. Kløverstiruterne er fra ca 2,5 til godt 33 km. Flere af ruterne kan også kombineres, så de bliver længere eller kortere efter behov. God tur! Turforslag Se på kort
 Cafe Kysten Cafe Kysten er en hyggelig oase i hjertet af Bogense. Her er en dejlig gårdhave og aktiviteter og sjov for børn. Al mad laves fra bunden af gode råvarer. I kan bl.a. få frisklavede sandwiches, varm supper og dagens varme ret. Det er også muligt at bestille festbuffet og mad ud af huset.   Åbningstider Cafeen har åbent kl. 9-19 hele året. Restauranter Se på kort
 Kerteminde Havn og Marina Velkommen til Kerteminde Marina, en perle på Fyn med moderne faciliteter samt en hyggelig og afslappet atmosfære.
Kerteminde Havn og Marina blev i ’70erne anlagt som en af landets største marinaer, og hører, med sine 700 pladser og op til 13.000 gæstedøgn, fortsat til i kategorien. Som så mange andre lystbådehavne og marinaer har også Kerteminde Marina de senere år haft svært ved at følge med den udvikling som har betydet større og større både.
Kerteminde kommunes visioner for havneområdet, herunder Kerteminde Havn og Marina, indeholder da også en udvidelse med primært store pladser. Fyldt op med fastliggere og anløbet af op til næsten 300 gæstesejlere pr. dag højsæsonen, kan der indimellem være trængsel på vandet.
Spændende og aktivt miljøMan trives i marinaen, og det er ikke uden grund at Kerteminde Havn & Marina i 2015 blev kåret som "Årets Havn". På land er det ikke kun sejlere der drages til havnen. Også ”landkrabber” søger, specielt på de gode sommeraftener, hertil. Det er da også denne trængsel på både vand og land som er med til at give en, til tider, sydlandsk stemning på promenaden som løber langs hele havnebassinet.
Langs promenaden er indretter båse med borde, bænke og grillpladser til fri afbenyttelse. Også legepladserne til børnene ligger ud til promenaden. Det samme gør alle faciliteter, og det hele krones af en god restaurant i hver ende af Kerteminde Marina. Se samlet liste over spisesteder nedenfor.
Mange af fastliggerne i Kerteminde er aktive kap- og tursejlere, og klubberne er storarrangører af alt fra jollestævner over aftenmatcher og distancekapsejladser til tur arrangementer. Kerteminde Marina er dækket godt ind i tilfælde af uheld på vandet. Til de alvorligere ulykker rykker Marinehjemmeværn og Falck ud. Til de uheld som endnu ikke er blevet så farlige, at SOK og Lyngby Radio behøver blive indblandet, er der i 2008 etableret en afdeling af Dansk Søredningsselskab.
Populær badestrand Lige nord for havnen findes en dejlig sandstrand, som både sejlere og folk fra byen flittigt benytter for at nyde det friske havvand i Storebælt. Stranden har mange revler og man skal langt ud før det bliver dybt, hvorfor den er meget børnevenlig.
Online booking af gæstebådplads Vil I gerne være sikre på en god plads i Kerteminde Havn & Marina, tilbyder vi, at I på forhånd kan booke en plads. Så kan I holde en afslappet sejlerferie uden at skulle tænke på at nå tidligt frem. Blot klik på ”Book gæsteplads” til højre.
Se den flotte film om havnen ved at klikke på videoikonet under billederene øverst på siden.
Fynske Havne Se på kort
Kerteminde - haven ved havet