Sejlerparadiset Fyn

Sejlerparadiset FynAssens, Middelfart, Nordfyn, Kerteminde og Nyborg har meget, at tilbyde vores sejlende gæster og glæder os til at byde jer hjertelig velkommen.

Vi har et bredt udvalg af aktiviteter at tilbyde vores gæster. Naturen er mangfoldig og smuk her på Fyn - her er der aktiviteter som vandreture i den smukke natur, leg i sandet på de børnevenlige skønne strande og en mængde kulinariske oplevelser. Søges der kulturelle aktiviteter byder området på en række meget unikke museer: Museum Vestfyn, CLAY – Keramikmuseum Danmark i Middelfart, Kartoffelmuseet på Nordfyn og Johannes Larsen Museet i Kerteminde. Byerne er også hjemsted for mange kunsthåndværkere så bliv inspireret i vore mange gallerier...

Vi ønsker jer endnu engang velkommen på vores skønne byer, og hvis I ønsker yderligere information, som ikke kan findes her, så besøg vores hjemmesider.

Velkommen til Vestfyn | VisitAssens

Tæt på alt | Visitlillebælt

Ferie på Nordfyn | VisitNordfyn

Kerteminde Haven ved Havet | VisitKerteminde

Danmarks Riges Hjerte | VisitNyborgCharmerende landsbyer, velholdte købstader og havnebyer, der vender sit venlige og nysgerrige ansigt ud mod kysterne og den store verden

Eksempler på oplevelser
 Middelfart Marinecenter Bådudstyr og sejlertøj

Middelfart Marinecenter ligger ved den store marina, er medlem af indkøbsforeningen NAUTISK UDSTYR og derfor leveringsdygtig i alt til båden.

LÆS MERE
Hos Middelfart Marine finder du bredt udvalg af alt du skal bruge til sejlads. Vi fører mange mærker inden for sejlertøj, fx. Sebago, Henri Lloyd og Helly Hansen. Hos Middelfart Marinecenter får du god rådgivning og vejledning i køb af de rette produkter. Vi har mange års erfaring inden for alt i bådudstyr og sejlertøj.
Er varen ikke på lager, skaffer vi den gerne.
Shopping Se på kort
 Bogense Havn og Marina Velkommen til Bogense Havn og Marina. Hvor Kattegat og Lillebælt mødes ligger Fyens mindste købstad. På lang afstand ses Bogense kirkes smukke sorte kirkespir mellem de grønne trækroner og viser sejlerne vej til Bogense Marina, der er børnevenlig med badestrand, legepladser, fitnessplads, og tæt ved svømmehal.
Hyggeligt miljø og gode restauranter Bogense Fiskerihavn er en lang smal kanal, hvor det gamle miljø er bevaret med fiskeskure, fiskesalg, værksteder, cafeer og restautanter.
Bogense Havn og Marina ligger i gåafstand fra byens centrum med det charmerende gamle købstadsmiljø, og mange gode indkøbsmuligheder og restauranter. Du finder en samlet liste over spisesteder og seværdigheder nær Bogense Marina nedenfor.
Med en beliggenhed midt imellem bælt og hav er Bogense Havn og Marina det ideelle udgangspunkt for sejlads til de østjyske fjorde, Fyn rundt og øerne Endelave, Tunø og Samsø.
Bogense Havn og Marina blev i 2009 kåret som "Årets Havn" af foreningen Danske Tursejlere.
Online booking af gæstebådplads Vil I gerne være sikre på en god plads i Bogense Marina, tilbyder vi, at I på forhånd kan booke en plads. Så kan I holde en ustresset sejlerferie uden at skulle tænke på at nå tidligt frem. Blot klik på ”Book gæsteplads” til højre.
For sejlere med flerskrogsbåde er havnetaksten 265 kr. pr. overnatning.
Fynske Havne Se på kort
 Nyborg Destilleri Restaurant, Rundvisninger og Ro.
Dråberne der løber af destillationsapparaterne bliver til whisky, gin og rom på Nyborg Destilleri, der ligger i statsbanernes gamle togværksteder ved havnen i Nyborg. Hallerne er alle blevet totalrenoveret og indeholder ud over produktionen, og lagerhallen, hvor whiskyen roligt modner, også en økologisk restaurant, en café, og en butik med destilleriets egne økologiske produkter. Allerede siden 2009 har man destilleret whisky og rom, så der står flere modne produkter på hylderne. Indtil foråret 2017 delte Nyborg Destilleri nemlig adresse med Ørbæk Bryggeri, som også er ejet af Rømer-familien. Men ambitionerne var store, så et større destilleri måtte bygges. I mere end 13 år havde bygningerne stået tomme, da Nicolai og Niels Rømer så muligheden for at forvandle hallerne til et nyt destilleri. Efter flere års restaurering blev Nyborg Destilleri indviet lørdag den 10. juni 2017. Dørene blev også åbnet op for deres nye restaurant, cafe og butik; alt sammen i de historiske bygninger på Holmens Boulevard 11. Smagsoplevelser med ildhu og passion Døren åbnes og du møder en rustik indretning – tro mod de historiske bygninger. Destilleriets bar serverer udelukkende økologiske drinks, vine og selvfølgelig destilleriets egen rom, whisky og gin. Teamet i Nyborg Destilleri har fokus på lækre råvarer, økologi og lokale leverandører, når der til frokost serveres gourmet-smørrebrød og snacks. Om aftenen serveres á la carte menu, hvor gæster kan vælge mellem mange små lækre retter fra det nye danske/nordiske køkken. Når råvarer kommer til destilleriet, skal leverandørerne ikke køre langt. De fleste er nemlig lokale og de deler samme passion for kvalitet som Nyborg Destilleri. Gris fra Hindsholm, okse fra Verningelund, Baggegårdens jordbær og makrel fra Kerteminde – for bare at nævne et par få lokale leverandører. Rundvisning i historiske bygninger Du bliver mødt med en liflig duft, når dørene til produktionshallerne bliver åbnet. Du fornemmer hurtigt at her bliver der kun produceret den fineste spiritus. Et gammelt lokomotiv troner midt i den store lagerhal – fyldt med whiskyfade på ladet. Rundt omkring i resten af den gamle hal står destilleriets øvrige whisky og rom på alverdens slags fade. De store kobberkedler står smukt i destilleringshallen, og gæsterne bliver ført igennem alle processer, fra produktionens start til det færdige produkt. Nyborg Destilleri tilbyder rundvisninger hver onsdag-søndag. Der er to rundvisninger pr. dag – kl. 11.30 og kl. 16.30.
Derudover har restauranten, cafeen, baren og butikken åben fra 11-22 fra onsdag-søndag.
Restauranter Se på kort
Kerteminde - haven ved havet