Sejlerparadiset Fyn

Sejlerparadiset FynAssens, Middelfart, Nordfyn, Kerteminde og Nyborg har meget, at tilbyde vores sejlende gæster og glæder os til at byde jer hjertelig velkommen.

Vi har et bredt udvalg af aktiviteter at tilbyde vores gæster. Naturen er mangfoldig og smuk her på Fyn - her er der aktiviteter som vandreture i den smukke natur, leg i sandet på de børnevenlige skønne strande og en mængde kulinariske oplevelser. Søges der kulturelle aktiviteter byder området på en række meget unikke museer: Museum Vestfyn, CLAY – Keramikmuseum Danmark i Middelfart, Kartoffelmuseet på Nordfyn og Johannes Larsen Museet i Kerteminde. Byerne er også hjemsted for mange kunsthåndværkere så bliv inspireret i vore mange gallerier...

Vi ønsker jer endnu engang velkommen på vores skønne byer, og hvis I ønsker yderligere information, som ikke kan findes her, så besøg vores hjemmesider.

Velkommen til Vestfyn | VisitAssens

Tæt på alt | Visitlillebælt

Ferie på Nordfyn | VisitNordfyn

Kerteminde Haven ved Havet | VisitKerteminde

Danmarks Riges Hjerte | VisitNyborgCharmerende landsbyer, velholdte købstader og havnebyer, der vender sit venlige og nysgerrige ansigt ud mod kysterne og den store verden

Eksempler på oplevelser
 Musiksejlads Oplev Nordfyn fra Søsiden til hyggelig musik med lokal musik Knud Skæg. Undervejs vil der blive serveret en let anretning samt 1 øl/vand (inkl. i prisen). Pris: DKK 250,- pr. voksen  Pris: DKK 200,- pr. barn Turforslag Se på kort
 Slagter Lund
Slagter Lund

Slagter Lund i Middelfart har butik på byens Torv. Det har vi haft siden 1894 og alle årene har vi bygget vor forretning på kvalitet. I dag drives forretningen af Peter Lund. Slagter Lund har i dag et bredt udvalg af hjemmelavede pølse – og pålægsprodukter, hvoraf mange er blevet præmieret på danske og udenlandske fødevare-udstillinger.

Tilbud til vores norske gæster


               
Se på kort
 Otterup Stationsby fra vikingetiden Tag til Otterup og se Midgårdsormen – den bugter sig på Torvet, hvor den kæmper mod Thor. Midgårdsormen er kendt for sin farlighed, men her i Otterup er det nu muligt for børn at kravle rundt på den, hvis de ellers tør. I dag er der ca. 5000 indbyggere.

Otterup har dog været beboet i flere tusind år, og her i byen er der udgravet den største fynske vikingegravplads, man har fundet på Fyn. Udgravningsstedet er i dag parcelhuskvarter, men gå en tur langs Den Grønne Sti – så kommer du forbi området, hvor de gamle vikinger boede.
En stor del af den nuværende by er vokset op omkring De Nordfynske Jernbaner, der tidligere forbandt Otterup med Odense og Bogense. Shopping i Otterup Du kan købe alt, hvad du har brug for i byen. Her er fem dagligvarebutikker og mange butikker, der sælger alt fra tøj til hesteudstyr. Du finder også lækre specialoste, en god bager og mange lækre varer. Hver lørdag sommeren igennem er der marked på Torvet, hvor du også kan slappe af ved et af de gode spisesteder mens du hører lidt god musik. Gå ikke glip af et besøg ved Otterup Andedam, hvor du kan nyde synet af ænder, svaner, fasaner og påfugle.
Shopping Se på kort
Kerteminde - haven ved havet