Lillebælt - Nyd nærværet

Lillebælt

Destination Lillebælt

Loading...
Eksempler på oplevelser
 Billunds Bog & Ide Byens bedste boghandel Butikken har stort udvalg af bøger og papirvarer, og det er altid en fantastisk oplevelse at få anbefalet en bog fra en af de ansatte i Billunds Boghandel.

Billunds Boghandel i Fredericia og Billunds Bog & Idé i Middelfart.
Shopping Se på kort
 Taulov Kirke nær Fredericia Taulov kirke er en gammel middelalderkirke. Det runde gravkapel som er bygget sammen med kirken er dog fra 1581. Gravkapellet er den eneste af sin art i Skandinavien er bygget til to adelige kvinder. Det gamle kirkerum er nu en stor oplevelse af varme farver og lysfyldt kunst. Udsmykningen og kirkens 70 malerier er udført af kunstneren Arne L. Hansen. Tårnet har tidligere tjent som sømærke. Fra kirken er en storslået udsigt over Kolding fjord mod Skamlingsbanken.
Kirken er nyrestaureret og totaludsmykket i 1999 ved Kunstmaler Arne L. Hansen. I våbenhuset er der fremlagt en brochure med detaljeret beskrivelse af kirken. Kirken er en vejkirke, der er åben alle dage kl. 9 – 15.
Ukategoriseret Se på kort
 Med guide på snorkelstien Få en guided tur langs snorkelstien ved Grimmermosehuset med professionelle instruktører fra Ocean Adventures Dykkercenter. Stien fører dig forbi huler hvor fisk og krabber gemmer sig, kutlingereder, en statue af en sæl og en sunken jolle. Undervejs er der skilte med nyttige informationer. Turen tager ca. 2 timer, med ca. 1 time i vandet. Guiden giver sikkerhedsinstruktioner og du får nogle gode snorkelfif. Vandet i Lillebælt kan godt blive koldt, så vi anbefaler at du tager våddragt på. Hvis du ikke har en våddragt kan du låne en her. Læs mere om snorkelstien  BE HAPPY PASS fordele
Book online og indtast booking koden fra bagsiden af dit kort som rabatkode. Så får alle under 12 år rabat på DKK 100,-. Spis med rabat: Med et BE HAPPY PASS får I 10% rabat på regningen (ekskl. drikkevarer) på Brasserie Svanen, Restaurant Fænøsund Marina, Restaurant Teza’s, Papa’s Ristorante Pizzeria samt Restauranten på Fænø-Sund Ferie Is med rabat: Køb 4 is, betal kun for 3 (den billigste er gratis), hos Marina Café og Grill.   
Vandoplevelser Se på kort