Lillebælt - Nyd nærværet

Lillebælt

Destination Lillebælt

Loading...
Vælg oplevelser
  Eksempler på oplevelser
   Overnatning i trætoppen www.klatretræ.dk
  Primitiv overnatning i naturen – sov sødt i trætoppens himmelseng Hotelværelser, vandrehjem og camping er ordinært. På Hindsgavl-halvøen ved Middelfart kan du spendere natten i en hængekøje 10 meter oppe i et bøgetræ med hele familien.

  At sove i trækronerne er en primitiv overnatning i naturen for dem, som gerne vil prøve noget særligt, med mulighed for at komme tæt på skovens dybe stille ro. Mærk vinden, hør bladene som rasler, og duften af træer, imens den stærke hængekøje vugger under dig.

  For at sikre, at du ikke falder ud af køjen i søvne, er du forsvarligt spændt fast i en sikkerhedsline. Derudover kan hængekøjen pakkes ind i et telt eller i et myggenet.

  Overnatning på naturens præmisser

  Fra trækronen er der eventyrlig udsigt over skoven og Lillebælt, og du kommer meget tæt på skovens dyreliv, der summer under dig på jorden, eller fuglene i træet som sidder på grenene meget tæt på dig, og du kan høre og nogen gange se de store dyr gå nede i skovbunden. De er ikke opmærksomme på mennesker oppe i træerne.

  Træklatreinstruktør Lars Boesen fra Klatretræ.dk udtaler

  ”Overnatning i trætoppen med klatretræ.dk er og skal være en totaloplevelse. Forestil jer, at vågne op midt i trækronen, hvor morgenlyset bryder igennem, mens fuglene fløjter jer op, og I sammen som familie har gennemført et projekt, som har været en overvindelse – på flere forskellige planer – for jer alle. Både de voksne, men også børnene. Niels Enevoldsen fra Risskov udtaler »Den største oplevelse er at vågne tidligt om morgenen. Du bliver vækket af fuglene. Du får fuglefløjt fra oven, ved siden af dig og under dig. Det er total surroundsound af fuglefløjt. Det er det bedste«.

  Anita fra Odense udtaler »Sådan sover man i Middelfart..Den vildeste overnatning i mit liv til dato«. BE HAPPY PASS fordele
  Book online og indtast booking koden fra bagsiden af dit kort som rabatkode. Så får alle under 12 år rabat på DKK 400,-.  
  Naturoplevelser Se på kort
   Gammel Havn i Fredericia Velkommen til Gammel Havn som ligger i centrum af Fredericia - kun få minutters gang fra byens restauranter og butikker. Gammel Havn grænser op til den nye bydel Kanalbyen. Det store område er under udvikling, men allerede nu kan man nyde godt af de første kanaler, sportsfaciliteter, pop up-shops i C-byen og byhaver.  Fra Gammel Havn er der ikke langt til hverken caféer eller indkøbsmuligheder. Desuden er den historiske Fredericia Vold kun et stenkast væk og kan opleves på egen hånd eller på en af de guidede ture. Havnen er lukket 1. oktober til 1. marts. Reglement for benyttelse af gæstepladser i Gl. Havn, Fredericia Havnen er delt op i 2 områder. I det forreste område er der ingen faciliteter og her kan man ligge frit i op til 2 døgn.
  Man kan dog altid bruge de offentlige toiletter og købe adgang til badefaciliteterne til 20 kr. pr. bad. I det bagerste område kan gæstesejlere benytte liggepladser på kaj 7 og 8 (alternativt kaj 9 og 10).  Gæsteleje pr. døgn: under 12 meter 160 DKK
  Gæsteleje pr. døgn: 12 – 16 meter 210 DKK
  Gæsteleje pr. døgn: over 16 meter 260 DKK I lejen ligger også adgang til, samt forbrug af strøm og vand, samt adgang til badefaciliteter i det købte tidsrum. Betalingsautomaten står bag Havnegrillen ved toiletbygningen. I perioden mellem kl. 10-16 er det gratis at ligge i hele Gammel Havn, dog uden adgang til ovennævnte faciliteter. Udenfor dette tidsrum kræves betaling. Serviceforhold
  Baderum og offentlige toiletter er beliggende bagved Havnegrillen.
  Vaskemaskine/tørretumbler findes hos Vasketine Møntvask i Gothersgade 47.
  Der er 2 affaldsskure til benyttelse for kabysaffald, i henholdsvis Gothersgade og Oldenborggade. Affald skal afleveres i de opstillede containere.
  Olieholdigt affald må ikke kastes i containerne. Betaling
  Automaten er placeret ved toiletbygningen mod kanalen, hvor man ved ankomst køber sin billet der skal påsættes synligt på skibet. Strømstik tilvælges på automaten ved betaling. Der udskrives desuden en kode på en separat billet der kan bruges til baderummet i perioden.
  Manglende betaling udløser en bøde på 500 kr/døgn og kan medføre bortvisning. Generelt
  Gæstesejlere skal følge anvisninger på opstillede skilte.
  I tilfælde af problemer med adgang til toilet eller strøm, kontakt venligst Fredericia Kommunes driftsafdeling på tlf. +45 72 11 35 12
  Lillebælts havne Se på kort
   Peberkagebyen i Middelfart Peberkagebyen på Middelfart Museum er en helt unik oplevelse. Både for dem, der besøger udstillingen og for dem, der er med til at bygge de fine peberkagehuse. 71-årige Bente Murmann Clausen og børnebørnene har
  skabt deres helt egen tradition omkring byen, der dufter af jul. I år er det 10. år i træk, at Middelfart Museum arrangerer juleudstilling med peberkagehuse.
  Besøgende i Peberkagebyen kan stemme på husene indenfor fire kategorier: ”Min favorit”, ”Det mest julede”, ”Det sjoveste” og ”Det mest vellignende”. I slutningen af udstillingen tælles stemmerne op, og vinderne kåres ved en præmieoverrækkelse.
  Kulturoplevelser Se på kort