Lillebælt - Nyd nærværet

Lillebælt

Destination Lillebælt

Loading...
Eksempler på oplevelser
 Café Mums Café & loungebar lige ud til det smukke Lillebælt. Café Mums ligger på Gammel Havn i Fredericia både til vands og på land. Vi er kun 50 meter fra spillestedet Tøjhuset og 200 meter fra Fredericia Teater.
Nyd en frisk Sangria, udsigten og havnemiljøet på vores flydepram i havnebassinet eller kom ned i de hjemlige, varme hyggekroge i Cafe kælderen. Vi vægter nydelse, afslappethed og smagsoplevelser i et hjemligt, hjerteligt og nærværende miljø. Cafemenuerne fremtrylles af friske, specielt udvalgte råvarer med masser af hjemmelavede smagsoplevelser. Du kan tilmelde dig vores Facebookside, hvor du vil blive opdateret med alle vores tiltag og events. Åbningstider - Se venligst her. På hjerteligt gensyn
Café Mums  
Madoplevelser Se på kort
 Cykeludlejning fra Marina Café & Grill Marina Café og Grill ligger på Middelfart Marina, og har 2 udlejningscykler som du kan leje hele året.
 
Naturoplevelser Se på kort
 Bowling på Fredericia Idrætscenter I Fredericia Idrætscenters bowling- og keglecenter kan vi tilbyde 10 bowlingbaner samt 8 keglebaner. Der er mulighed for at spille flere forskellige former for bowling, ligesom der er spændende grafik på oversigtsskærmene. Der er automatiske børnebander, hvilket betyder at børn og voksne kan spille sammen. Sidste nye er løbelys på børnebanderne, hvilket giver spændende effekter på banerne. Idrætcentret ligger i Madsbyparken, der er en familiepark hvor entre og mange forlystelser er gratis. Vi er tæt på hotel, vandrerhjem, golfbane og Fredericia Miniby.

 

       

Ukategoriseret Se på kort