Lillebælt - Nyd nærværet

Lillebælt

Destination Lillebælt

Loading...
Vælg oplevelser
Eksempler på oplevelser
 Mr. Andersen Mr. Andersen

Hos os finder du alt – fra tøjet til den store dag til hverdagstøjet – om det så skal være klassisk eller mere trendy.
Mr Andersen byder velkommen til en inspirerende tur rundt i vores butik, hvor vi viser dig alle nyhederne.
Vi giver dig bytteservice, landsdækkende gavekort og sikkerhed for internationalt mærkevareudvalg.
Shopping Se på kort
 KulturØen KulturØen i Middelfart er en moderne arkitektonisk bygning, der pryder den ny havnefront i Middelfart.

KulturØen er tegnet af det anerkendte arkitektfirma Schmidt Hammer Lassen, primært arkitekt John Lassen og designchef Lars Vejen. Den er bygget på en kunstig ø, omgivet af den privatejede lystbådehavn Ny Havn 1, og er beklædt med forpatineret zink. KulturØen blev indviet i august 2005.

Bygningen indeholder byens store og topmoderne bibliotek, Panorama Biograferne med store og moderne 3-D sale med tilhørende Oscars Kaffebar, udstillingssale, mødelokaler og endelig også turistinformationen VisitMiddelfart.

Kulturoplevelser Se på kort
 En guidet kajaktur på Lillebælt Du har sikkert længe gerne ville en tur på Lillebælt i havkajak, men ikke lige fundet mulig- eller lejlighed til det. Det kan du nu! Tag med en erfaren havkajak roer på vandet i en mindre gruppe. Du får basal introduktion til håndtering af kajakken på land og i vand, og vi afstemmer tempo og distance efter gruppens niveau. Sikkerhed Du skal kunne svømme min. 600 meter, og du er selv ansvarlig for evt. personforsikringsforhold. Forplejning Tag din madpakke og drikkevare med, vi gør et holdt på en strand. Husk Beklædning der må blive vådt. Antal deltagere Maks. 5 deltagere. Vandoplevelser Se på kort