- Nyd vores destination og grib de mange muligheder

Enjoy Limfjorden

Loading...
Eksempler på oplevelser
 Vestjysk Kajak, Lemvig Vestjysk Kajak, Kurser og oplevelser i havkajak.

En sikker kajaksejlads kræver viden og erfaring om udstyr, roteknik, redningsøvelser, vind, vejr og navigation. Det kan Vestjysk Kajak hjælpe dig med. 

I området omkring Lemvig og Struer - i hjertet af Vestjyllands storslåede natur - tilbyder Vestjysk Kajak kurser og ture i havkajak for begyndere og viderekomne.

Vestjysk Kajak har base på gården Sønder Dalgård i Vandborg, 10 km vest for Lemvig. Instruktør på Vestjysk Kajaks kurser og ture er Per Henriksen, der er uddannet friluftsvejleder og havkajakinstruktør.
Vandoplevelser Se på kort
 Byvandring i Holstebro Hver onsdag i juli og august kan du komme på gratis byvandring i Holstebro med dansk-, tysk- og engelsktalende guide. Kom og hør om Holstebros kunst, historie og arkitektur. Turen bliver krydret med små lokale anekdoter. Og hvis du ønsker at få noget at vide om vores gode shoppingmuligheder og restauranter, så kan guiden også hjælpe dig.

Dansk kl. 11:00 - 12:30. Tysk kl. 12.:0 - 13:30.  Engelsk kl. 13:00 - 14:30. Start og stop: Det Gamle Rådhus, Nørregade 25, 7500 Holstebro. Der kan året rundt bestilles en guidet tur. 90 minutters rundvisning DKK 750. Bestil her.  
Turforslag Se på kort
 Mejrup, Måbjerg og Møborg Kirker Et sagn fortæller, at de tre kirker i Mejrup, Måbjerg og Møborg er bygget af tre møder, som ligger begravet i højen på kirkegården. Skulle kirkerne forfalde, findes der penge nok i højen til at genopbygge dem, men… hvis nogen graver i højen for egen vindings skyld, vil en pest bryde ud! Under restaureringen af Mejrup Kirke fandt man i 1957 faktisk 27 mønter, hvoraf de 19 dateres fra Sven Grathe – Chr. VIII, 1841. Se på kort