- Nyd vores destination og grib de mange muligheder

Enjoy Limfjorden

Loading...
Eksempler på oplevelser
 Bagbutikken ved Købmanden i Staby Bagbutikken lige bag købmandsbutikken er en genbrugsbutik. Varerne i butikken kommer fra lokalområdet og overskuddet fra butikken går til lokale foreninger og projekter. Butikken drives af frivillige. Ukategoriseret Se på kort
 Lemvig Marina Lemvig Marina er beliggende ca. 1 sømil nord for Lemvig by. Der er knap 2 km at gå ind til byen, og "Planetstien" fører ind til centrum. Planetstien består af en række planeter, hvor målestokken er 1:1 milliard. Den første planet, Saturn, møder man lige vest for Lemvig Roklub, hvor adgangsvejen til roklubben møder Strandvejen. Følger man planetstien ind til byen møder man de resterende planeter frem til solen, der står i svinget i Vesterbjerg, hvor der i øvrigt er en flot udsigt over Lem Vig.
Når man går med normal hastighed svarer det til ca. 3 gange lysets hastighed i planetstiens målestok. Tilsvarende flytter jorden sig i sin bane om solen ca. 2,5 m i døgnet. På turen kommer man forbi Museet for Religiøs Kunst, der foruden en fast Bodil Kaalund udstilling, viser skiftende udstillinger af anerkendte kunstnere, ligesom man i Vesterbjerg kommer forbi Lemvig Museum, der bl.a. rummer Thøger Larsens arbejdsværelse, et lille stjernerum samt tegneren Gantriis' arbejdsværelse (kendt fra Livets gang i Lidenlund).
Der er toiletter og gratis bad ved sejlklubben indrettet som familierum. Skal man have lidt til ganen, er der 100 m til campingpladsens butik. Klubben har nogle gule gratis cykler, som man gerne må benytte. Ved feriecentret lige ved havnen er der en legeplads for de mindste. Byens badestrand er beliggende lige nord for havnen.
Tager man en travetur nordpå langs med stranden havner man ved Gjeller Odde, hvor der er et fint cafeteria og hvor der lige vest for cafeteriaet i 2014 er åbnet en klatrebakke m.v. Er man til golf ligger Lemvig Golfklub ved Strandvejen på vej ind til byen.
Mange sejler ind til Lemvig Havn og handler, idet man her kan ligge helt tæt på gågade og forretninger. Der er i årene 2011 - 16 brugt små 100 mill.kr. på Lemvig Havn til bl.a. ny dækmole, nye pontoner, højtvandsværn (der er prisbelønnet).
På østhavnen ligger en prisbelønnet skaterbane. Lemvig er kendt som en god handelsby med mange mindre butikker i et afslappende gågadesystem, der netop er renoveret. Mest kendt er Damernes Magasin skråt over (sydvest) for kirken.
Limfjordens havne Se på kort
 En kærlighedstur til Nordfjends En Kærlighedstur til Nordfjends (Cykeltur) Cykelruten er 35 km lang. Nordfjends er autentisk liv og ægte kærlighed! Cykelturen til Nordfjends er en hyggelig og naturskøn tur, hvor I sammen kan gå på opdagelse hos Dalsgaard Antik, besøge det lille bryggeri i Staarup Håndbryg og ikke mindst lade jer forføre af det imponerende Øslev Kloster. Her kan i gå en tur i klosterhaven, skoven og nyde de fantastiske omgivelser. Med en lille afstikker undervejs kan i opleve det charmerende Lundø og besøge den hyggelige Café Savillas. Helt ude på spidsen af Lundø ligger Lundø Camping, hvis I er blevet så forelskede i Nordfjends at i har lyst til at blive. Oplevelser tæt ved ruten Café Savillas Staarup Håndbryg Dalsgaard Antik Ørslev Kloster Se turen på Google kort og download GPS koordinater Se på kort