- Nyd vores destination og grib de mange muligheder

Enjoy Limfjorden

Loading...
  Eksempler på oplevelser
   Seaside Safari - Seafood Limfjorden og Vesterhavet – som vi ligger lige midt imellem – er fuld af de mest fantastiske, lækre og smagfulde råvarer. Guiden har valgt nogle af sæsonens bedste på forhånd, fx taskekrabber, muslinger og friske fisk fra Thyborøn Fiskeauktion, men sammen skal vi også selv ud og ’jage’ nogle. Iført waders går vi på jagt i Limfjorden efter – alt afhængig af årstiden – østers, krabber, muslinger, salturt eller havtorn, som vi skal ud at finde. Efter jagten tænder vi op i grillen og gasblussene. Nu skal vi smage på, eksperimentere med og nyde de udsøgte råvarer. Guiden har en masse forslag til smagsnuancer, men du skal også være med til at gøre smagsoplevelsen unik. Under guidens kyndige vejledning skal du selv tilberede råvarerne. Vi nyder menuen med et tilhørende glas kold hvid- og mousserende vin. De skaldyr og urter, du selv har ’fanget’ og ikke spist, må du naturligvis beholde efter turen. Turforslag Se på kort
   Laks i Storå Storå byder på nogle af Danmarks bedste muligheder, når det kommer til laksefiskeri. Åen bugter sig på smukkeste vis gennem Holstebro by og giver her muligheder for den sjældne oplevelse af at fange rekordstore fisk midt inde i byen. Som den første danske å kan Storås laksebestand reproducere sig selv. På bare to år er bestanden af laks i Storå firdobbelt på naturlig vis.   Vandoplevelser Se på kort
   Frilandsmuseet Hjerl Hede - Bygningsværker Frilandsmuseet Hjerl Hede er en af Danmarks fineste frilandsmuseer. Her kan man gå på opdagelse og se, hvordan man boede og levede for 100-200 år siden.
  Der er også rig mulighed for at studere de smukke gamle bygningsværker og især de fine bindingsværkshuse med stråtag, bl.a. er Præstegården fra 1661 og længden er i bindingsværk med muret tavl.  Landsbykroen på Hjerl Hede er bygget omkring 1750, og i dag fremstår kroen som den gjorde omkring 1865. Kroen er også et traditionelt bindingsværkshus.   
  Du bør også se den gamle røde vandmølle, som første gang nævnes i 1858. Møllen er et traditionelt bindingsværkshus, og den drives i dag med vand fra Mølleåen på Hjerl Hede. Den er stadig fuldt funktionsdygtig og maler mel under sommerens levendegørelse.   
  Se på kort