- Nyd vores destination og grib de mange muligheder

Enjoy Limfjorden

Loading...
  Eksempler på oplevelser
   Handbjerg Marina Den hyggelige Handbjerg Marina ligger i Venø bugt i det smukke Limfjordsland mellem Vinderup og Struer, og blev indviet den 17. maj 2014. Handbjerg Marina har en af Limfjordens bedste badestrande med sandbund. Stranden er meget børnevenlig, og ved ebbe kan man gå meget langt ud, uden at få våde bukser. Ved Handbjerg Marina er der god mulighed for at surfe, og der er gode bad- og toiletfaciliteter. Prøv marinaens sansesti, hvor du på bare fødder kan mærke de forskellige underlag af naturmaterialer som sand, sten og skaller. Marinaen råder over en grejbank, hvor man du kan leje voksencykler, kajakker, SUP mm. På Handbjerg Marina kan du slappe af med is og kaffe på Café Isbåden og nyde aftensmaden på Restaurant Pavillonen. 
   
  I retning mod Vinderup ligger Handbjerg Strandenge langs fjorden. Her kan du gå en tur og opleve et smukt fredet fugleområde med masser af liv, og nyde freden i et lille stykke uberørt område af Vestjylland. Hunde skal være i snor.

  I Vinderup er der masser af gode indkøbsmuligheder. Se en stemningsvideo fra Handbjerg.    
  Turforslag Se på kort
   Skive Naturcykelsti Skive Naturcykelsti er en rute på godt 28 km rundt om Skive by, der fører jer på en smuk tur gennem naturen rundt om Skive.  Undervejs passerer I bl.a. den hyggelige lystbådehavn tæt på Krabbesholm Skov og Danmarks Længste Træbro langs fjorden.  Skives to kirker er bestemt også et besøg værd. Vor Frue Kirke og Skive Kirke ligger side om side med tårnene i hver sin retning. Vor Frue Kirke er fra år 1200 og var i århundrede byens kirke. Men byen voksede fra kirken og i 1890’erne byggede man Skive Kirke. Man fandt unikke kalkmalerier i Vor Frue Kirke, så i stedet for at rive kirken ned som planlagt, valgte man at restaurere den i stedet for. Rundt omkring i byen ligger "Skives 11 Stjerner" - 11 rundkørsler designet af den lokale tegnestue Jacob Jensen Design.

  Med app'en VisitSkive kan du se cykelruten og køre efter den via Google Maps.  
  Se på kort
   Mejrup Friluftsbad Der er soppebassin med opvarmet vand (28 grader) samt 25 meter bassin med opvarmet vand (26 grader).

  Der er vandrutsjebane og ikke mindst masser af græsplæne hvor I kan hygge og nyde vejret.

  Der er omklædningsrum hvor du skal vaskes inden du hopper i baljen, og kan skylles efter din dukkert.

  Trænger I til lidt i maven, har vi også en kiosk, hvor I kan købe både mad og drikke. Et hyggeligt friluftsbad med opvarmet vand, børnebassin, iskiosk, grillhytte ( gasgrill ) Vores åbningstider (2019)
  Hverdage kl. 15.00-18.00
  Lørdag/søndag kl. 13.00 – 18.00  
  Vandoplevelser Se på kort