- Nyd vores destination og grib de mange muligheder

Enjoy Limfjorden

Loading...
Eksempler på oplevelser
 Kajak Freak Kajak Freaks nye 2500m2 store butik ligger ved Handbjerg Marina lige ud til Limfjorden. Her kan du se og prøve størrelser på forskellig beklædning og udstyr. Kajakker og pagajer er du velkommen til at prøve på vandet, før du køber, da vi kun bor 200 - 300 meter fra Limfjorden. Du kan klæde om i butikken før testtur.        Kajak Freak har cirka 500 både på lager og butikken er fyldt med udstyr så du altid kan få det nye grej med hjem under armen. Kajak Freak står også for kanoudlejning på Storå. Storå byder på alle muligheder, enten det er få timer på Vandkraftsøen eller en hel uge. Storå-strækningen starter i Herning og går gennem krat og hede via Holstebro by til Nissum Fjord. Læs mere og book din kanotur på Storå   Vandoplevelser Se på kort
 Fur Museum Fur Museum er et spændende økomuseum, hvor områdets naturhistorie blandes med øen Furs kulturhistorie. Museet er kendt for sin enestående udstilling af forsteninger. Geoeksperimentariet for udendørs aktiviteter i naturværkstedet og geoparken med dinosaurer - en stor T-rex og en Triceratops.

"Det lille Land" er Fur Museums nye lokalhistoriske udstilling, som har til huse i en restaureret gård fra 1856. Oplev landbrugets udvikling eller dagligdagen fra fiskerbondens tid og frem til i dag. I haven er der borde og bænke, hvor man kan nyde medbragt mad.

Gammel Havn er en ny udstilling ved øens tilsandede fiskerihavn. I bundgarnshuset fortælles om havnen, naturen og limfjordsfiskeriet. Naturstien giver mulighed for en frisk strandtur.

"Naturen Raser" er en levende aktivitets opstilling ved vores eksperimentarium og Geopark. Her kan der leges med vind, vand og varme. Elementerne som skaber rammer for klima og vejr.
 
Museet tilbyder aktiviteter, rundvisninger og naturvandringer efter bestilling. Oplev museet og gå på opdagelse i Furs spændende natur og historie. Åbningstider: April-juni:
Hverdage 12.00-16.00
Weekend og helligdage 10.00-17.00 Juli-august:
hverdage og weekend 10.00-17.00 September-oktober:
Hverdage 12.00-16.00
Weekend og helligdage 10.00-17.00

Fra 1. november til 31. marts kun åbent efter aftale.

Få mere information på: www.furmuseum.dk 
Kulturoplevelser Se på kort
 Rydhave Slot Bed & Breakfast Rydhave Slot Bed & Breakfast slog dørene op den 1. april 2017, for første gang op i det mere end 700 år gamle slots historie. Vi byder vores gæster velkommen til en idyllisk og afslappet atmosfære, med fokus på kvalitetstid og oplevelser i flot natur og historiske omgivelser. Når I booker værelse her, vil I altid komme til at bo på selve slottet, med mindre at andet er oplyst eller ønsket. Til alle værelser er der kønsopdelt fælles toilet og enkeltbade. Ud over værelset har I adgang til fælleslokaler med sofaer, TV og poolbord. Når I ankommer, skal I blot henvende jer i receptionen, for at tjekke ind. Vi følger jer til værelset. Når I har fundet jer til rette, er der mulighed for en rundvisning på Rydhave Slot, Slotsbistroen og efterskolen. Der kan arrangeres kørsel fra Holstebro og ud til slottet. Turforslag Se på kort