- Nyd vores destination og grib de mange muligheder

Enjoy Limfjorden

Loading...
  Eksempler på oplevelser
   Karup Å Skiveegnens lange kystlinje udgør sammen med de mange søer og vandløb et sandt eldorado for lystfiskere. Karup Å, som er et af Danmarks reneste vandløb og allerbedste fiskevande, er berømt for sine mange og ofte meget store havørreder. Her er fanget havørreder på mere end 15 kilo med en længde på over 1 meter. Du må fiske i Karup Å fra 1. marts til 31. oktober, hvis du har gyldige fisketegn og –kort. Hvis du har børn med på fisketuren, er det en god idé at besøge en af Put & Take søerne, hvor der er gode chancer for at få bid. En anden god oplevelse for børn er gammeldags glibfiskeri efter rejer. Waders, veste og net kan lejes hos museet i Glyngøre.
  Praktisk information Priser fiskekort: Dagkort DKK 200,-. Børn u/16 år DKK 100,-
  Ugekort gældende for byzonen DKK 200,-. Børn u/16 år DKK 100,-

  Fra 1. maj til 31. oktober gælder de almindelige dagkort ikke til strækningen fra Hagebro til Dueholm og fra Dueholm til Trevad bro. Kort til disse strækninger i det nævnte tidsrum kan kun købes ved Hagebro Købmandshandel.

  Formand for Lystfiskerforeningen For Skive og Omegn:
  Helge Jakobsen
  97536149 -  20903093. Mail: helge-jakobsen@fiberpost.dk

  Få mere information på: http://www.lfso.dk
     
  Statslig fisketegn:
  Dag DKK 40,-.
  Uge DKK 130,-.
  År DKK 185,-.

  Få mere information på: http://www.fisketegn.dk
  Naturoplevelser Se på kort
   Vandretur: Planetstien i Lemvig - en vandring i solsystemet. Planetstien er en skalamodel af solsystemet, der angiver solsystemets planeten fra Solen til Pluto, i størrelsesforholdet 1:1 milliard. Stien fører dig fra Lem Vig til Nissum Bredning, en strækning hvor Limfjorden tager sig virkelig flot ud. På stien står skulpturer i granit og bronze. Der er minimum en skulptur som repræsentation for hver planet, men nogle af planeterne er der flere skulpturer for. Fx Pluto, hvor der er tre skulpturer - en for Pluto i sin inderste bane, en for Pluto i middelafstand fra solen og en for Pluto i sin yderste bane. Større grupper, der ønsker en guidet omvisning på planetstien, kan på forhånd henvende sig til Lemvig Museum. På Lemvig Museum kan man også finde mere information om stien og digteren Thøger Larsen, der bl.a. skrev mange digte om solen, månen og stjernerne. Det er muligt at downloade en folder over planetstien herfra siden, og ellers kan du hente folderen på turistkontorerne i Lemvig og Thyborøn. På Lemvig Museum samt på Lemvig Turistkontor kan man desuden købe en bog om planetstien med oplysninger om hver enkelt planet, suppleret med Thøger Larsens digte.

  Vandrestier Se på kort
   Nissum Fjord Camping - Cykeludlejning Kombiner campingferien på Nissum Fjord Camping med en cykeltur. Vores cykeludlejning tilbyder leje af 14 nye cykler: 2 herrecykler
  2 damecykler
  6 herre/dame mountainbikes (MTB)
  2 junior mountainbikes (MTB)
  2 børne mountainbikes (MTB) Herudover kan du også leje: 2 stk. Cykeltrailere/børneanhængere (2 personers). Hjelme, låse og cykellygter følger med i lejeprisen, se priserne på vores hjemmeside.
  Ukategoriseret Se på kort