- Nyd vores destination og grib de mange muligheder

Oplev Limfjorden - et unikt farvandI 2010 blev Limfjorden blev kåret til ”Europas bedste sejlerfarvand” af læserne af det tyske sejlsportsmagasin ”Segeln”. Noget af det, der kendetegner Limfjorden, er afvekslende sejlerfarvand og det varierede naturlandskab. Limfjorden, der skærer sig igennem den nordlige del af Jylland, er, som overskriften fortæller, et område, der er en sejlerferie værd. Mod vest møder man sundene mellem Thy og øen Mors, og længst mod vest ligger udsejlingen til Nordsøen Thyborøn Kanal. 

Ved Limfjorden er man noget særligt. Ikke kun som turist, men som gæst. Ved Limfjorden oplever man med hele kroppen. Stille, roligt og helt tæt på. Med højt til himlen og plads til at puste ud.

Oplev Limfjorden og lad dig forføre af den storslåede natur og stilhed i Limfjordslandet. Tag på en vandretur, sælsafari eller nyd Limfjordens mange havne, som byder på unikke søkorts fortællinger. 

Ved Limfjorden kan du også opleve ”Limfjorden Rundt”, som er en af de største regattaer i Norden for ældre brugsfartøjer eller kopier deraf, som har forbindelse til Danmark. 6 dage med sejlads og havnefest i hyggeligt samvær i Danmarks smukkeste farvand, Limfjorden. 

Find inspiration til oplevelser, der sker i og omkring Limfjorden og alle dens havne. 

Velkommen til Limfjorden!Ved Limfjorden er man noget særligt. Ikke kun som turist, men som gæst. Ved Limfjorden oplever man med hele kroppen. Stille, roligt og helt tæt på. Med højt til himlen og plads til at puste ud.

Eksempler på oplevelser
 Kulturvægterne - aftentur til kunsten i Holstebro I hele juli og august, mandag til fredag, kan du komme med på en spændende og stemningsfyldt aftentur til skulpturer og kunstværker i Holstebro sammen med to Kulturvægtere i vægterkappe og med lygte og morgenstjerne. Kulturvægterne vil synge og fortælle om de mange kunstværker i Holstebro.centrum. Turen slutter med at "Kvinde på kærre" bliver sunget til ro, mens hun forsvinder ned i sit underjordiske bo. Turen er gratis og starter og slutter ved "Kvinde på kærre", foran Det Gamle Rådhus, Nørregade 25, 7500 Holstebro. Tid: Mandag-fredag i juli og august kl. 19.30 - 21.00. Kulturoplevelser Se på kort
 MæMa 8+ Se, Lyt og Smag MæMa er en naturlig og kulturel tilgang til oplevelsen af landbrug, mad og fællesskab. Tag med på en oplevelsesrejse til vores dygtige vestjyske fødevareproducenter. Du ser og hører, hvordan den mad, du spiser, bliver produceret. I løbet af dagen vil du få to guidede rundvisninger hos professionelle producenter af naturlam, poppelgrise, mælk, slagtekalve eller øko-grise. Hvis du interesserer dig for det vestjyske kultur- og naturlandskab, kan du skifte turen ved producenterne ud med en guidet vandretur langs Storå, cykeltur i ulveland, blomsteroplevelser i besøgshaver eller laksefiskeri i Storå Dagen slutter med en gourmet-middag kreeret af kokken i Plexus Rehne Bank. Menuen baseres på råvarer fra de producenter, som vi har besøgt. Måltidet krydres med utraditionelle kunstneriske indslag. Som afslutning på middagen serveres kaffe og specialiteter fra husets konditori. Dato: Lørdag den 14. september klokken 14.00-22.00. Pris: Voksne kr. 695,- pr. person. Børn 10-15 år kr. 500,-. Turen inkluderer: To guidede ture med rundvisning, dialog og information Kaffe ved ankomst Gourmet-middag med lokale råvarer (excl. drikkevarer) Kaffe med specialiteter fra husets konditori Overraskende, utraditionelle kunstneriske indslag Naturoplevelser Se på kort
 Kløverstierne Kløverstierne er et landsdækkende nyere koncept for bynære ruter, der giver masser af inspiration til at komme ud og røre sig og få nye oplevelser. Tanken er at hjælpe borgere til at genopdage deres egen by eller lege turister i resten af landet. Med fire forskellige længder fra 2½ km til over 10 km opnås minimum 25 km nye, spændende ruter og noget for enhver smag. Ruterne er desuden handicap-venlige. Fire ruter og forskellige længder
En Kløversti består af fire ruter, der alle udgår fra et nulpunkt – I Nykøbings tilfælde på havnen foran turistbureauet. Hver af de fire ruter har en bestemt længde og farve. Kløverstierne laves på allerede etablere offentlige stier, og alle fire ruter er tilgængelige for alle. Derudover er der lavet afstikkere fra de ordinære ruter, hvor du kommer ud på mindre stier, og terrænet bliver lidt mere udfordrende. I Nykøbing bliver der dermed 25 km ordinær Kløverstisystem samt ca. 10 km for dem, der gerne vil lidt mere på skov- eller fjordtur. QR-koder og kategorier
Der vil blive lavet QR-koder på nogle af pælene, hvor der kan hentes yderlig information om ruterne. Se ruterne på www.morsfodslaw.dk eller hent en folder på Morsø Turistbureau.
Vandrestier Se på kort