- Nyd vores destination og grib de mange muligheder

Oplev Limfjorden - et unikt farvandI 2010 blev Limfjorden blev kåret til ”Europas bedste sejlerfarvand” af læserne af det tyske sejlsportsmagasin ”Segeln”. Noget af det, der kendetegner Limfjorden, er afvekslende sejlerfarvand og det varierede naturlandskab. Limfjorden, der skærer sig igennem den nordlige del af Jylland, er, som overskriften fortæller, et område, der er en sejlerferie værd. Mod vest møder man sundene mellem Thy og øen Mors, og længst mod vest ligger udsejlingen til Nordsøen Thyborøn Kanal. 

Ved Limfjorden er man noget særligt. Ikke kun som turist, men som gæst. Ved Limfjorden oplever man med hele kroppen. Stille, roligt og helt tæt på. Med højt til himlen og plads til at puste ud.

Oplev Limfjorden og lad dig forføre af den storslåede natur og stilhed i Limfjordslandet. Tag på en vandretur, sælsafari eller nyd Limfjordens mange havne, som byder på unikke søkorts fortællinger. 

Ved Limfjorden kan du også opleve ”Limfjorden Rundt”, som er en af de største regattaer i Norden for ældre brugsfartøjer eller kopier deraf, som har forbindelse til Danmark. 6 dage med sejlads og havnefest i hyggeligt samvær i Danmarks smukkeste farvand, Limfjorden. 

Find inspiration til oplevelser, der sker i og omkring Limfjorden og alle dens havne. 

Velkommen til Limfjorden!Ved Limfjorden er man noget særligt. Ikke kun som turist, men som gæst. Ved Limfjorden oplever man med hele kroppen. Stille, roligt og helt tæt på. Med højt til himlen og plads til at puste ud.

Eksempler på oplevelser
 SUP - Stand Up Paddle Surfing ALLE KAN LÆRE DET SUP = Stand Up Paddle Få en super dag på vandet med familie/venner eller kom alene, mød glade mennesker og tag hjem veltilfreds, med en god fornemmelse af fornyet energi og balance. På Sup-Kurserne lægges vægt på sikkerhed, og der tages udgangspunkt i kursisternes nuværende kunnen og eventuelle ønsker om fremskridt. SUP er en sport for alle personer, på tværs af alle aldre og køn, men et krav er, at du skal kunne svømme!   De forskellige kurser: SUP for begyndere - 2 timer (300 kr./person) Hvis du aldrig har været på et SUP-board før, er dette kursus lige noget for dig. Kurset starter på land med teori om sikkerhed, vejr, udstyr og stå-positioner. Herefter øves der balance og vendinger i vandet, hvor der paddles en hyggelig tur. SUP Tour i Lemvig Havn - 3 timer (360 kr./person) Dette kursus er for dig som i forvejen har god balance, er "sporty" og vil hurtigt i gang. Du behøver derfor ikke nødvendigvis at have SUP-surfet før. Kurset starter med en gennemgang af udstyret, vejrforhold, balance og stå-teknikker. SUP (Børn/Familie/Balancetræning) - 2 timer (300 kr./person) Kurset for dig som er klar på udfordringer. Her er sjov, bevægelse og balanceøvelser i centrum - så der er stor sandsynlighed for, at man falder i vandet. Børn skal være mindst 8 år gamle for at være med på dette kursus. SUP privat-kursus 2 timer (500 kr./person) 3 timer (750 kr./person) Dette er for dig der vil lære mest muligt, hurtigst muligt.   Læs mere om de forskellige paddlesurf tilbud på www.spiritsurf.dk.   I kursusprisen indgår: SUP-udstyr, våddragt og redningsvest. Som kursist skal du selv medbringe: Badetøj, håndklæde, solbriller, solcreme, drikkedunk ... og selvfølgelig dit gode humør! Max. 4 personer pr. hold  Tid & Mødested efter aftale.     Vandoplevelser Se på kort
 Haarum Havn Havnen er oprindeligt bygget i 1921 til fjordfiskerne. Dengang var den er vigtig del af levebrødet for mange familier, der boede på den egn.
I 1950’erne sandede havnen imidlertid til, og årtiet efter blev havnen helt opgivet. I mange år herefter var området blot et engområde, der tiltrak og husede mange fuglearter. For nogle år siden fik et par lokale borgere dog mod på at genoprette havnen. I dag fremstår Haarum Havn med 20 fiskehytter og 37 bådpladser – alle optaget af lokale fiskere og bådejere. Det var dog ikke uden problemer at genanlægge havnen. Stormene ”Bodil” og Egon” sandede begge den genoprettede sejlrende til, således at arbejdet måtte gå om. Heldigvis var de økonomiske støtter til projektet villige til på ny at støtte projektet.  
Se på kort
 Anna Ancher Foran den gamle patriciervilla, der er fælles indgang til Holstebro Museum og Holstebro Kunstmuseum, står Astrid Noacks bronzestatue af skagensmaleren Anna Ancher fremstillet i 1938-1939. Den blev erhvervet i 1976 af Dispositionsfonden. Kulturoplevelser Se på kort