Nyheder fra havnene

Årets Havn 2020 er Dyvig Bro
Årets Havn 2020 - stort tillykke til Dyvig Bro

Dyvig Bro i det sønderjyske farvand er kåret til Årets Havn 2020 af foreningen Danske Tursejlere

Bubber og Villum på eventyr i det østjyske farvand

De to venner Bubber og Tomas Villum Jensen har chartret et skib og er nu på tur ved den jyske østkyst. Sammen vil de udforske de østjyske øer og kystbyer. 

Havneguide.dk
6-dages reglen er afskaffet

God nyhed for udenlandske gæstesejlere - fra 15. august kan personer med bopæl i grænselande og åbne lande indrejse uanset formål, såfremt deres region opfylder kriteriet for at være "åben" 

Ny oplevelsesbutik på Marstal Havn

Man siger, at alt andet er vand ved siden af Ærø. Nyd en kop kaffe med udsigt over havnen fra ny bar og butik Ballast i Marstal.

Gjøl Havn i Limfjorden
Gode vandrestier ved Gjøl Havn

Gjøl Havn ligger godt placeret i midten af Limfjorden, i Jammerbugtens idylliske landskab med masser af naturoplevelser. Fra havnen går 4 gode vandrestier på 5-10 km.

Juelsminde Havn og Marina
Ny naturlegepark i Juelsminde

En kilometers gang fra havnen i Juelsminde er der netop åbnet en ny naturlegepark med leg og motion i hyggelige omgivelser

Anholt Havn
Flot renovering af grillområdet på Anholt Havn

Anholt er en perle, og nu kan I nyde jeres lækkerier i "Kompasset", som er havnens nye læområde med fire gasgrill og nye borde og bænkesæt

Kolding Hus - VisitKolding
Gratis bus til sommerens oplevelser i Kolding

Nu kan du gratis tage shuttlebussen, der stopper ved Kolding Lystbådehavn (Marina Syd). Spring på og lad dig fragte rundt til de mange spændende oplevelser.

Full-service bådhåndtering
Brug for opbevaring og service af båd på Sydsjælland?

Firmaet Alpina Marine har overtaget AB Marine ApS og tilbyder mulighed for at løfte, servicere og opbevare både på op til 50/60 fod på land

Skive Søsportshavn
Nyt tankanlæg med diesel i Skive Søsportshavn

Skive Søsportshavn har etableret et nyt, topmoderne 10.000 liters tankanlæg med Marine Diesel og GTL Fuel (diesel fremstillet på naturgas i stedet for råolie).

Sider

  • Dansk
  • Deutch
  • English