Gratis bus til sommerens oplevelser i Kolding

Kolding Lystbådehavn, Marina Syd

Gratis bus til sommerens oplevelser i Kolding

Fra d. 29. juni til og med 9. august kan alle, både feriegæster og Koldings borgere, hoppe på en shuttlebus, der kører i fast rutefart mellem Koldings attraktioner og kulturinstitutioner – helt gratis! Bussen stopper ved Kolding Lystbådehavn, Marina Syd.

Oplev Jyllands sidste kongeborg og Koldings store vartegn, Kolding Hus. Se på moderne kunst på Trapholt Kunstmuseum, eller spring ud i bølgen blå ved Fjordbadet Lyshøj med en 85 meter lang badebro ud i fjorden. Disse og mange flere spændende seværdigheder venter, når du besøger Kolding Lystbådehavn og det er nemt at spring på for sejlere, der lægger til i Marina Syd. 

Shuttlebussen kører dagligt i sommerperioden, tre gange om dagen kører den ruten, der forbinder attraktionerne mellem Kolding og Christiansfeld, Kolding Storcenter og bymidten, og vil ligeledes køre til blandt andet Skamlingsbanken og Hejlsminde.

Du kan læse mere om shuttlebussen på www.visitkolding.dk/shuttlebus, hvor du også finder køreplan og beskrivelse af de mange attraktioner.

DOWNLOAD køreplanen her

Her på Havneguide.dk kan du læse om faciliteter, priser og andre nyttige information på Kolding Lystbådehavn: Kolding Lystbådehavn, Marina Syd

  • Dansk
  • Deutch
  • English