Grejbasen i Udbyhøj Lystbådehavn i Randers Fjord

Besøg Udbyhøj Lystbådehavn i Randers
Lån udstyr og udforsk livet under vandoverfladen i Udbyhøj
 
Grejbasen er et skur på Udbyhøj Lystbådehavn, hvor du finder en masse forskelligt grej til leg og aktiviteter på havnen. Der er tale om fiskenet, krabbevæddeløbsbane, fotobakker, trangia, kikkerter, lupper, regningsveste, waders og meget mere. Udstyret er til fri afbenyttelse.
 
Udbyhøj Lystbådehavn ligger lige ved indsejlingen til Randers Fjord. Den 27. maj i år opnåede Randers Fjord status som naturpark og blev dermed Danmarks ottende af slagsen. Det er fjorden og området langs vandet, der er enestående, og derfor har fået Friluftsrådets fine certifikat.
 
 
Tilbuddet om at låne udstyr i grejbasen er ifølge lystbådehavnen gratis og henvender sig både til børn og voksne, der søger inspiration til at udforske naturen ved og omkring lystbådehavnen.
Udstyret i Grejbasen på Udbyhøj Lystbådehavn kan ikke bookes. Man møder blot op og låser sig ind ved hjælp af sin mobiltelefon og en sms. Vejledningen hænger på døren.
 
Randers Fjord er bl.a. kendt for sit rige dyreliv og unikke fiskevand. Ikke mange steder i Danmark er der så mange fiskearter samlet på ét sted.
 
I Udbyhøj Lystbådehavn er det muligt at booke en gæsteplads. Det gør du ved at gå ind på Udbyhøj Lystbådehavns side her på Havneguide.dk. 
 
  • Dansk
  • Deutch
  • English