Havnekalenderen - se aktiviteter tæt på havnen

Hvor går turen hen?

Er I på pinsetur og nysgerrige efter, hvad der sker på den havn I anløber, kan I finde inspiration på havnekalenderen.
Hvad enten I kommer med båd, eller fra landsiden er der aktiviteter for alle. Bliv klog på dyrelivet i vandkanten ved Odder (8.juni), tag til fest og marked ved Norsminde for Fulde Sejl (8. juni) nyd musikken ved Skvulp Festival i Holbæk (7.-8. juni), oplev Hundested Sandskulpturfestival eller tag til Hals i Nordjylland og vær med på Østkystens største kræmmermarked (8.juni).

Havnekalenderen er et samarbejde mellem VisitDenmark, Kultunaut og Foreningen af Lystbådehavne I Danmark, og der findes derfor rigtig mange aktiviteter, seværdigheder og oplevelser at vælge imellem.

Hvor langt er der fra havnen?
Er I på sejltur, kan det være rart at kende gå- eller cykelafstand fra havn til aktivitet, når I planlægger at komme på land. Havnekalenderen er derfor af samme årsag udstyret med information om afstand i km. Befinder I jer allerede i en havn, kan I se, hvor langt der er hen til aktiviteten. Omvendt kan I før anløb se, hvilke havne, der ligger tættest på det, I ønsker at opleve.

Sådan gør I
Aktiviteterne er delt ind i interesseområder, Maritime Oplevelser, Oplevelser for børn, Film, Marked/Byfest, Kunst og Kultur og Sport & Motion. 

Gå ind på Havneguide.dk og klik på Kalender i topmenuen. Her kan I sortere efter område, interesse og andre parametre, alt efter hvad I har lyst til, og hvor I befinder jer i landet. Klik for eksempel på ”maritime oplevelser” og find begivenheder om livet i vandkanten.

Foto: Havnekalenderen på Havneguide.dk

 

 

  • Dansk
  • Deutch
  • English