Hundested Motor Træf 2018

Hundested havn
Kursen er sat mod Hundested
 
Kom til motortræf i særklasse med dunkelyde og røgringe når forskellige fartøjer med veteranmotorer lægger til kaj. 
 
I år kan du som noget nyt lytte til både karakteristiske Hundested motorer og andre veteranmotorer, da træffet er udvidet til også at omfatte alle træskibe med gamle veteranmotorer. 
 
Datoen er, den 31. august til den 2. september 2018. 
 
Hundested Motorens historie
I årene 1928-1990 blev der fremstillet ikke færre end 2.512 Hundestedmotorer. Det var én af de mest populære motorer, da fiskeriet gik fra sejl til maskinkraft. Det fejlres i en hel weekend med en tætpakket nordmole fuld af minder fra en tid, hvor Hundested ligesom de øvrige danske havne var fulde af aktivt erhvervsfiskeri.
 
En lyd som ingen anden
Gæster på havnen får mulighed for at høre fantasifulde skipperhistorier om bord på fartøjerne, der på faste tidspunkter henover weekenden alle vil starte deres motorer og give fælles ’koncert’ med den helt særlige dunkelyd.
 
Træffet byder også på en publikumsvenlig sejlads lige uden for havnen og muligheden for at blive klogere på en særlig udstilling om motorens historie og betydning.
 
 
 
Hundested Havn ligger centralt, uanset om du går mod øst eller vest. Et perfekt stop for hele familien med masser af mulighed for at proviantere tæt på havnen, og for at spille minigolf, spise is, fange krabber eller lege på naturlegepladsen midt på havnen. 
 
For mere inspiration om de Nordsjællandske havne, kan du besøge sejleruniverset Nordsjælland - Den danske Riviera her og lade dig inspirere af de tusinde af oplevelser, der venter.
  • Dansk
  • Deutch
  • English