Italienske fristelser på Bogø Havn

Bogø Havn

Bogø Havn har fået lidt mere at byde på. Der er nemlig indgået en ny lejeaftale med Christian Scanagatta, som har åbnet et køkken med italienske fristelser.

En bid af Italien æltet godt sammen med ø-liv, havnemiljø og lokale økologiske råvarer er grundstenene i den nye cafe.  

Der vil blandt andet blive serveret bagværk, surdejspizza bagt i brændeovn, det specielle Bogø brød og kaffe hentet fra Christians egen hjemby, Marostica, i Norditalien. Råvarerne vil cafélejeren såvidt det er muligt finde hos lokale på Bogø og Møn.

Der vil blive salg af håndplukkede delikatesser fra Christians hjemegn. Specialiteten er Bogøbrød, som bliver bagt på rugmel fra Møn og Bogø Bock fra Møn bryggeri.

”Der er ingen tvivl om, at passagerer fra Færgen Ida vil mærken duften fra bageriet, så snart de går i land og det vil blive endnu mere attraktivt at sejle mod Bogø Havn. At caféen også kommer til at fungere som turistinformation giver rejsende endnu en god grund til at kigge indenfor og det vil være til glæde og gavn for hele Bogø Havn, at vi nu har endnu mere at tilbyde," fortsætter Annemette Hommel, Havnechef i Vordingborg Kommune

Caféen holder åbent i hele Idas sejlsæson fra 1. maj til 30. september samt i uge 42. Muligvis også i vinterhalvåret.

Den entreprenante caféejers plan er på sigt at kunne tilbyde kurser til børn i brød- og pizzabagning, og med indretningen af et legehjørne har han sørget for hyggelige rammer til både store og små.

Læs mere om Bogø Havns faciliteter, priser m.m.

  • Dansk
  • Deutch
  • English