Kom til "Assens for fulde Sejl" - Tirsdag den 23. juli 2019

Assens Havn

KOM TIL "Assens for fulde Sejl" - Tirsdag den 23. juli 2019 
Det er ottende år i træk, at Assens får besøg af de smukke, gamle sejlskibe, når sejladsen Fyn Ryndt for Bevaringsværdige Træskibe lægger vejen forbi. Og i år er det rekordår, hvad angår antallet af skibe. Fyn Rundt for Bevaringsværdige Træskibe løber af stablen fra d. 20. - 26. juli 2019.

I år er der hele 4 store tremastede skonnerter: Fylla, Fulton, Marylin Anne og Zar med og 9 store tomastere. Kom og vær, det er altid en stor oplevelse at se skibene ankomme. 

Torvemarked og maritimt håndværk
På dagen vil havnen og byen syde af aktiviteter. Der vil være musik, dans, gøgl og boder. Torvet vil være omdannet til et levende marked, som man kan finde dem i 1800-tallen, og på havnen vil man blandt andet kunne opleve maritimt håndværk.

Oplev DUBALs PIRATCIRKUS tirsdag den 23. juli kl. 16 på Fulton
Det er Danske Ungdoms og Børne Artisters Landsforening (DUBAL), der overtager skibet og leverer forestillingen – med drabelige sving i master og rigning, skarpe jonglører og meget mere. Efter forestillingen laver de unge artister cirkusworkshop på kajen, hvor børn og barnlige sjæle kan afprøve deres færdigheder som cirkusartister (slutter kl. 18).

Se hele EVENTPROGRAMMET her

Her på Havneguide.dk finder du mere information om faciliteter, priser m.m. for Assens Havn og Assens Marina.

Se programmet for Fyn Rundt for Bevaringsværdige træskibe her

  • Dansk
  • Deutch
  • English