Mangler du havfaldsposer?

Hent Havfaldsposer på havnekontoret

Igen i år kan du på lystbådehavne over hele landet hente havfaldsposer og havfaldssække, når du er løbet tør. 

Havmiljøvogterne kan hente poser
Havfaldsposer og havfaldssække er tiltænkt de havmiljøvogtere, der kommer forbi havnekontoret og viser deres havmiljøvogterkort, når de er løbet tør. Havmiljøvogterne er frivillige, der går foran i indsatsen for miljøet ved at samle affald op og naturligvis lade være med selv at smide noget på jorden eller til søs.

Bag havmiljøvogterkampagnen står Forsvarets Søværnskommando, med det formål at beskytte vores farvande.

Se på oversigtskortet her, hvor du kan hente poser og sække

Sådan bliver du Havmiljøvogter
Hvis du færdes på eller ved havet i din fritid, kan du også blive havmiljøvogter – uanset om du sejler i lystbåd, speedbåd, sejlbåd, motorbåd, havkajak, kano, robåd – eller går tur ved havet i din fritid.

Havmiljøet har brug for dine årvågne øjne, hvis dansk farvand skal forblive rent farvand. Tilmeld dig derfor på nedenstående formular, og få en lille gave, som tak for en stor hjælp.

Alle havmiljøvogtere får hvert år en lille hilsen som tak for deres indsats sammen med en ny vimpel, nyttige informationsmaterialer, havfaldsposer og et brev fra chefen for forsvarets operationsstab. Materialet udsendes omkring sæsonstart.

Det eneste, du behøver at gøre, er at tilmelde dig på Havmiljøvogternes hjemmeside eller downloade app’en (husk at tilmelde dig efter download). Så sender vi dig velkomstpakken – og byder dig velkommen som havmiljøvogter i Danmarks største sejlerklub.

Det er helt gratis.

 

  • Dansk
  • Deutch
  • English