Ny havn i Middelfart holder indvielse den 19. maj

Kom til indivelse af ny lystbådehavn i Middelfart

Sejlere i det smukke Lillebælt kan glæde sig over endnu en lystbådehavn.

Lørdag den 19. Maj 2018 kl. 12-15 er NyHavn2 vært ved havnedåb med lækre flæskestegssandwich og hotdog fra pølsevognen. Og naturligvis fadøl som hører sig en indvielse til.
 
Navnet på den nye lystbådehavn er NyHavn2, der ligger ved KulturØen i gåafstand til Middelfart centrum. Her er ægte city-stemning på den ene side af havnen og på den anden side har sejlerne udsigt over naturparken Lillebælt, med kig til begge broer.
  
Pinsetilbud
Fra den 17.5 til og med den 21.5. koster det kun 110 kr. pr. døgn for gæstesejlere + evt. booking gebyr og autocamper koster kun 100 kr. pr. døgn.
 
Havnepenge 
Du kan betale havnepenge med mobilen via hjemmesiden cPay (oplyses ved ankomst til havnen) eller i betalingsautomaten via MobilePay eller med kreditkort. Havnelejen er inkl. el og vand, Wifi kan tilkøbes. 
Autocampere kan parkere for 12 kr. i timen dog max. 150 kr. pr. døgn.   
 
MarinaBooking på alle pladser
NyHavn2 har som den første havn i Danmark lagt alle havnens 53 pladser ud til booking. Dermed kan sejlerne sikre sig en plads på forhånd og på den måde tage sig ekstra god tid på vandet. Gæstesejlere, der ikke har booket, kan anløbe havnen på almindelig vis, alle er velkomne i havnen.
 
Elektroniske gæsteskilte
Alle gæstepladser er udstyret med elektroniske rød/grøn skilte. De fortæller om pladsen er ledig eller ej. Både cPay og betalingsautomaten på land er integreret med de elektroniske skilte på den måde, at når du har betalt, slukker rød/grøn skiltet, strømstikket tænder automatisk og betalingen udløser en kode, der kan anvendes til havnens øvrige servicefaciliteter. 
 
Udflugter fra havnen 
Besøg Middelfart by med de mange kulturelle oplevelser hele året, shopping, museer og gallerier. Er I til action, er der mulighed for Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro, hvor I fra 60 meters højde, kan opleve udsigten over Lillebælt.
 
  • Dansk
  • Deutch
  • English