Oplevelser under vandet

Kalvehave Havn
Ny snorkelsti for børn og voksne ved Kalvehave Havn
 
Under overfladen: Snorkeling langs Danmarks længste kyst er en unik oplevelse. Et rigtig fint sted at starte for både børn og voksne er den nye snorkelsti ved Kalvehave Havn på Sydsjælland, ca. 15 km øst for Vordingborg. Kalvehave Havn er en af Vordingborg Kommunes 9 havne, og snorkelstien ved Kalvehave er skabt som en del af partnerskabet UNDINE, som bl.a. Vordingborg Kommune, Destination Lillebælt og Naturturisme I/S i det Sydfynske også er med i. 
 
UNDINE II står for UNderwater DIscovery and Nature Experience II og er et følgeprojekt til UNDINE I og Diving Denmark. Sammen med otte andre danske og tyske partnere er de med til at skabe spændende aktiviteter og oplevelser i den vestlige Østersø mellem Privall og Sjællands Odde. Formålet med projektet UNDINE er at gøre den fascinerende undervandsverden i den vestlige Østersø til et attraktivt tilbud for gæster, der ønsker maritim aktiv ferie (dykke, snorkle og opleve naturen). 
 
Fisk, krabber og en sæl
Fra badebroen i Kalvehave er der under overfladen i det lave vand skabt en sti, hvor du kan møde små fisk og krabber, der gemmer sig i de opstillede kasser. Der er fliser med forklarende tekster og en sælskulptur, der er formet af en lokal kunstner. Det hele kan ses efter en dyb indånding, når svømmefødder og snorkelmaske er taget på. 
Her kan I se en film om snorkelstien ved Kalvehave.
 
Stien er frit tilgængelig hele sommeren. 
 
Lær om Østersøens fisk
På en varm sommerdag skal du kun bruge snorkelmaske og finner. På land findes en informationstavle og en naturstation, hvor børnene kan lege og lære om Østersøens fisk.
 
  • Dansk
  • Deutch
  • English