Sejl til dejlige Nordfyn

Sejl til Kerteminde og Nordfyn
Besøg det nordfynske og de hyggelige havne 
 
I Kerteminde kan du opleve en masse aktiviteter, musik og oplevelser for hele familien, i havnen og i tæt afstand til havnen.
 
Turistbod og fynsk rygeost
Turismens venner vil igen i år i samarbejde med VisitKerteminde stå for udvidet turismeservice hver mandag fra klokken 13.00-16.00 i gården bag turistkontoret. Her kan gæster komme og blive oplyst om alt det spændende der sker, mens de nyder en kop kaffe og får et stykke kage, eller smager lokale specialiteter, såsom hjemmelavet rygeost. Turismens venner vil fortælle om hvordan det er at bo i denne skønne by, og ved hvad man bliver nødt til at opleve, mens man er her. 
 
Sommersjov for børn
Børn – små som store – kan hver mandag fra klokken 13.00-16.00 i juli, få et par underholdende timer med forskellige aktiviteter som f.eks. glasmaling, lege, konkurrencer og minigolf. Stedet hvor det sker er i gården bag Turistkontoret i Kerteminde, og det er Turismens venner der i samarbejde med VisitKerteminde står for denne herlige begivenhed. 
 
Velkommen til sejlerne
Hele sommeren vil Turismens Venner være synlige på Marinaen i Kerteminde, og dele velkomstposer ud til vores sejlende gæster. Velkomstposerne indeholder materiale, så man er klædt på til et udbytterigt ophold i skønne Kerteminde. Kig efter de blå frakker på Marinaen. 
 
Byvandring i Kerteminde
Oplev en tur gennem det gamle Kerteminde med guide hver torsdag i juli og august klokken 16. Få de gode historier, se de gamle købmandsgårde, de listige bagveje og det idylliske fiskerkvarter i Kerteminde.
 
Oplev udstillingen GRØN med modernisten Christine Swane
Med udstillingen GRØN sætter Johannes Larsen Museet fokus på Christine Swane som modernist og dermed ikke på hendes rolle som kvindelig, naturalistisk kunstner, som i tidligere udstillinger. Udstillingen kan opleves hver dag fra 10.00-17.00. I forbindelse med denne udstilling er der også oplevelser for børn, hvor de blandt andet hver tirsdag og torsdag fra 11.00-15.00 kan male motiv ved staffeli i museets have. Du kan også forme grønne planter og blomster i fimo-ler lige til at tage med hjem til dekoration.
 
Sommeroplevelser på Fjord&Bælt
Der sker en masse nyt hos Fjord&Bælt denne sommer. Som noget nyt er der hver dag rokke-træning, hvor rokken lærer at svinge sig op på en platform. Derudover kan man komme med på en tur under vandet og kigge efter krabber på deres snorkeltur hver tirsdag og torsdag. 
 
Musik på Marinaen
Turismens Venner arrangerer koncert på Kerteminde Marina hver onsdag kl.15-17 indtil 8. august. Der er et nyt orkester hver gang, og det er ganske gratis at deltage. 
Kom og hør den skønne musik og oplev den gode stemning.
 
Musik og sild
Hver lørdag formiddag i juli måned er der jazzmusik med skiftende artister foran Superbrugsen i Kerteminde. Til den gode musik serveres der sild. 
 
Lav dine egne bolcher eller slikkepind
Børn og barnlige sjæle kan hver tirsdag lave deres egne bolcher eller slikkepinde hos bolchepigen i Kerteminde. Tilmelding er nødvendig.
 
Pop-up-Vinbar på Lulus Café
I samarbejde med Abel Spendabel Vine vil der hver onsdag til lørdag aften i juli være en pop-up-vinbar hos Café Lulu. Kom og smag kvalitetsvine sammen med lækre tapasplatter. 
 
Søg yderligere inspiration i vores spændende online aktivitetskalender
 
Find mere inspiration og læs om de mange hyggelige havne på Nordfyn her sejlerdestination for Nordfyn
 
I flere af de nordfynske havne, kan I booke en gæsteplads før I ankommer. Klik her for at booke en plads.
 
  • Dansk
  • Deutch
  • English