SydkystDanmark

Loading...
  Eksempler på oplevelser
   Knuden P: Knudevej (N 56° 49.621', E 8° 58.062')
  L: 5,5 km
  Markering: Rød Furs molerklinter på nordkysten er op til 30 m høje og harvekslende lag af moler og vulkansk aske. Nogle af lagene er helt lodrette, mens andre er meget sammenfoldede. 
  Knudeklinten er fredet. På stranden er der mulighed for at finde fossiler.  
  Vandrestier Se på kort
   Krill Kaffe & Køkken Krill -Kaffe & Køkken. Café, kaffebar og spisested på Hundested Havn. Stor smag og hjemlig hygge. Fokus på god kvalitet. God kaffe, te, øl og vin. Hjemmebagte kager og brød. Mad lavet fra bunden og helst af økologiske råvarer.

   

   

   

   

   

   

   

  Spis godt Se på kort
   Bøged Skov Mellem Bøged og Stavreby på Jungshoved, finder man Bøged skov. Det er en privatejet skov som er særlig kendt i lokalområdet. Når man kører langs Bøged strandvej vil man nemlig opdage af skovkanten er fyldt med mange store rhododendron buske. De mange flotte og store buske blomster på lidt forskellige tidspunkter alt afhængig af sorten på busken, men blomstringen starter i forsommeren. Foruden de store flotte buske, så er meget af skovbunden også fyldt med flotte påskeliljer. Samlingen af buske er i to sving og hører til det finde stråtækte bindingsværkshus der ligger ned mod vandet. Stedet var i gammel tid traktørsted og kendt som Færgegården. Det var her mange rejsende spiste mad efter dampskibstur fra København.   Det er tilladt at gå tur i skoven, så længe man overholder diverse regler for færden i privat skov. Man må selvfølgelig ikke tage grene, afstikkere eller andet med hjem fra skoven.   Se på kort