SydkystDanmark

Loading...
  Eksempler på oplevelser
   LYST Festival - Årets musikfestival i Lynæs Har du LYST til bare tæer, live musik i vandkanten, børneevents, mad tilberedt over bål, kolde drinks og en sommer i Lynæs med venner og familie, så kom til LYST festival d 31. juli-1- august 2020.  Musik Musikken på LYST henvender sig primært til +25, men vi har bestemt gjort os umage med at lave et program, der er for enhver smag. Scenen ved stranden bliver indtaget af lokale bands og nogle velkendte navne. I 2020 lægger navne som Alberte Winding, Søren Huus bl.a vejen forbi. Så vi tør godt garantere, at det er noget du har LYST til at høre. Det bliver med sikkerhed en intim musikoplevelse, du kan opleve på stranden, i solnedgangen og med sand mellem tæerne, med god mad og vin. Mad og drikke På LYST Festival er ikke den typiske festivalmad der bliver serveret. Du kan finde retter der både tilfredsstiller sulten, snacktrangen og den søde tand! Alt tilberedes over bål, af vores friske kokketeam, som har skræddersyet en LYST menu, der kan nydes på stranden eller ved et af vores langborde.  Også for børn Børnene er på festival på samme vilkår som os voksne! De skal hygge sig, nyde LYST rammer, spise dejlig mad og have mulighed for at deltage i planlagte aktiviteter, eller opfinde egne lege i eget tempo.  Har du LYST? Topattraktioner Se på kort
   Cykelrute på Samsø - Den gule Ruten er ca. 16 km

  Den gule rute tager dig rundt til mange af øens flotte udsigtssteder.

  Fra Tranebjerg cykles ad Pillemarksvej til Fogedmarksvej, hvor der omkring byskiltet er adgang til Møllebakken.

  Turen fortsætter derefter ud af Pillemark mod Præstegårdsvej til Dyret, hvor ny flot udsigt venter.

  Efter Onsbjerg cykles  ad Havvejen til P-pladsen før Sælvigbugtens campingplads, hvor der er adgang til Store Voerbjerg og udsigt over hele Samsø.

  Tag herefter til Stavns ad Fjordvejen og Kanhave til P-pladsen ved Naturskolen før Langør. Her er adgang til Grønhoved og udsigt over Stavns Fjord mm.

  Herefter afsluttes turen med en is på Langør havn. Lav selv din rute tilbage og udforsk nye steder på Samsø.
  Cykelruter Se på kort
   Uldrupgård - Schäfergården Uldrupgård er et af Østjyllands mest særprægede og smukke bygningsværker og den eneste af sin art i Danmark. Gården der ligger i de naturskønne Uldrup Bakker ved Horsens Fjord er nyistandsat og fremstår som da den blev bygget for omkring 200 år siden. Den er fra begyndelsen af 1800-taller og byggestilen er helt speciel: lave mure og høje stråtage. Gården tilhører Åkjær Gods og blev oprindelig brugt i fåreavlen. Herfra stammer navnet Schäfergården, som gården også kaldes. Gården var under den tidligere ejer blevet stærkt forfalden, men i sidste øjeblik lykkedes det Koed-Jørgensen at redde og restaurere den markante bygning. Uldrupgård har fået et diplom fra den europæiske bevaringsorganisation Europa Nostra. Anerkendelsen skyldes det restaureringsarbejde som ejeren har fået udført på gårdene. Uldrupgård bruges i dag om naturskole og er ikke åben for offentligheden.
  Udlejes til private.
  Kulturoplevelser Se på kort
  Page execution time was 976.08 ms. Memory used at: devel_boot()=5.31 MB, devel_shutdown()=59.22 MB, PHP peak=64 MB.