SydkystDanmark

Loading...
  Eksempler på oplevelser
   Endelave Havn Dejlig Ø havn med helt ny havn og havnebygning færdiggjort i 2011. Øen byder på rige muliheder for cykel og gåture i meget smuk natur. Er særlig kendt for sin store bestand af vilde kaniner og råvildt. Endelave er en velfungerende Ø med skole, købmand, kro og egen læge. Derudover en masse små steder, hvor der er mulighed for indkøb eller en kop kaffe og andre lækkerier.
  El, WiFi og møntvask er inkluderet i havnepengene.

  Se flere billeder fra øen på: www.oenendelave.dk
  Østjyllands havne Se på kort
   Kuhlmann Fritid og Cykler Cykelbutik, cykelværksted og jagtbeklædning Lokal cykelforretning med eget værksted, som udfører reparation af cykler. Du kan gratis låne en cykel, når du skal have din egen repareret. H & C Center har også et udvalg af tilbehør og reservedele til cykler. Du kan også købe jagtbeklædning, passende fritidsfodtøj og lidt til hunden. Åbningstider 1/4 til 30/9:
  Mandag til fredag fra 9-17.30
  Lørdag fra 9-12
  Søndag lukket 1/10-31/3:
  Mandag til fredag fra 10-17.30
  Lørdag & søndag Lukket
  Udlejning Se på kort
   Tine Lisby Skind & Pels Tine Lisby ligger på havnen i Hundested med udsigt til industri havnen og de mange fiskekuttere. Butikken forhandler produkter af skind, pels og læder. Besøg butikken og værkstedet i de smukke omgivelser på havnen i Hundested. Shopping og caféliv Se på kort