Vandoplevelser og strande

Primære fanebladeTag på Blå Eventyr i SydkystDanmark

Er du vild med at opleve verden under vandet, så er der rigelig med oplevelser at tage af. Der findes flere gode snorkelstier og dykkersteder i området. Her kan der både opleves skibsvrag eller bopladser fra jægerstenalderen. Ved Møns Klint kan du opleve den helt særlige verden, der folder sig ud tæt ved klinten.  

Vil du hellere opholde dig oven på vandet, så er der masser af muligheder for surfing, kite-surfing, SUP, kano og kajaksejlads. Især i området omkring Farøbroerne er der helt eminent at surfe og det er et populært sted blandt kitesurfere. Er du mere til en kajaktur, er Præstø Fjord et skønt sted at tage ud. 

Tag ud i det blå og lad vandoplevelserne folde sig ud.

Læs mere om vandoplevelserne og de mange strande her

Læs mere om Blå Eventyr her

Foto: Per Rasmussen

Vandoplevelser og Strande


I SydkystDanmark venter jer mange spændende blå eventyr, over, under og på vandet. Her er gode snorkelstier, dykkersteder og rig mulighed for at prøve kajak og Stand up Paddling.

hello
Eksempler på oplevelser
 Næstved Kanalhavn Kanalhavnen finder man på styrbords side lige før man sejler ind i den udgravede kanal til Næstved Havn. Det er ca. en halv times sejlads efter man har passeret indsejlingen i Karrebæksminde.Kanalhavnen er for de sejlere, som ønsker skøn natur, rolige omgivelser med plads til at afslapning i havnen eller i flere af de hyggelige læ kroge omkring havnen, med udsigt over fjorden mod Gavnø og Karrebæksminde.  Havne i SydkystDanmark Se på kort
 Marineevent Uanset om du er til hygge, action, vandleg eller bare oplevelser i naturen. Så kan Marinevent hjælpe.
Vi tilbyder nemlig flere forskellige aktiviteter både til lands og til vands. Uanset om det bare er til familiehygge, en personlig udfordring eller sammen med vennerne.

Hos os kan du prøve havkajakker, familiekajakker, kano, stand up paddle og jolle med motor. Og vi er også behjælpelige med instrukser i hvordan du bruger de forskellige ting.

Området omkring Karrebæksminde, Gavnø og Næstved byder på en vidunderlig natur og skønne omgivelser, og du skylder næsten dig selv at udforske fjorden, at sejle en tur rundt om Gavnø, eller blot en lille tur på det lave vand med børn – uanset hvor du sejler hen kan du få en unik naturoplevelse.

Vi er også behjælpelige med forskellige former for events for grupper. Vi kan planlægge så det passer individuelt til jeres gruppe, og det kan være alt fra en udfordrende teambuilding, til naturvejledning eller sejlaktivitet. Det kan også være en spændende oplevelse på Rotteøen, der ligger midt i Karrebæksminde.
Vandoplevelser og Strande Se på kort
 Udsigtspunkt Flagbanken Flagbanken ved Stevns Naturcenter, tilbyder en primitiv lejrplads hvor det er gratis at overnatte. Derudover er der også et shelter (6-8pers.), som kan bookes via Friluftsguiden. Der forefindes bålplads med grillrist, samt adgang til handicaptoilet og rindende vand i den nærliggende udstillingsbygning. Der skal selv medbringes brænde Kommer man som gruppe, ligger der en gruppelejrplads bag volden ved radartårnet, der forefindes ligeledes en bålplads. Hele området ved Stevns Naturcenter er et gammelt militærområde, og stammer fra Den Kolde Krig. Området byder på mange imponerende naturoplevelser, herunder fugletræk, sjældne planter, og vandrefalke. Naturoplevelser Se på kort