Frontpage

Velkommen til Danmarks komplette og brugervenlige havneguide

På Havneguide.dk finder du nyttige oplysninger om alle lystbådehavne og marinaer i Danmark. Udover en elektronisk havnelods finder du for alle FLIDs 275 medlemshavne en kalender med aktuelle begivenheder og oplevelser i nærheden af havnen. Ønsker du at spise ude kan du se en oversigt over spisesteder i området. Se også hvilke seværdigheder du kan se og opleve under dit ophold i havnen. God fornøjelse og velkommen i Danmarks bedste havne!

Vælg område og se havne

Latest news

Info vedr. Corona-virus

Fælleserklæring fra FLID og Dansk Sejlunion vedr. søsætning og Corona

Randers Havne er certificeret Sikker Havn

Redningsstiger og udstyr, brandslukkere, førstehjælp og forureningsbekæmpelse er flere af de ting, der er på plads i lystbådehavnene i Randers og på Randers Havn.

Sæson 2019 blev en god efterfølger til varme 2018

Den usædvanlige varme sæson 2018 var svær at følge op, men antallet af overnatninger i 2019 nåede alligevel op på mere end 1 mio. i de danske lystbådehavne.

Oplev spændende destinationer

SydkystDanmark

Storslået natur, hyggelige havne og oplevelser for store og små. Sejl til SydkystDanmark – her begynder historierne.

Det Blå Østjylland

Vikingetiden fra ca. 800 til 1050 er en skelsættende periode i danmarkshistorien, hvor søfarten spiller en helt afgørende rolle og netop vikingetiden er Østjyllands kulturelle højdepunkt.

Sejlerparadiset Fyn

Assens, Middelfart, Nordfyn, Kerteminde og Nyborg har meget, at tilbyde vores sejlende gæster og glæder os til at byde jer hjertelig velkommen.

Nordsjælland - Den danske riviera

Langs Den Danske Rivieras kyst ligger ti skønne havne som perler på en snor. Besøg os og oplev alle de ting, der gør Nordsjælland til en helt særlig destination.

Limfjorden - Nyd Nærværet

Ved Limfjorden er man noget særligt. Ikke kun som turist, men som gæst. Ved Limfjorden oplever man med hele kroppen. Stille, roligt og helt tæt på. Med højt til himlen og plads til at puste ud.