Flot renovering af grillområdet på Anholt Havn

Anholt Havn

Krydderurter, gasgrill til fri afbenyttelse og gode siddepladser.

Lystsejlere, der planlægger at besøge Anholt denne sæson, kan godt glæde sig. Renoveringen af grillområdet på Anholt Havn er virkelig udført med tankerne på optimal hygge for gæsterne med læområde og flot udsigt over havet. Grillpladsen er nemlig blevet udvidet med ”Kompasset” med fire gasgrill til fri afbenyttelse og specialdesignede borde og bænkesæt.

Sailor House, hvor I finder toiletter, bad, køkkenfaciliteter og havnekontor, er ligeledes renoveret og står moderne og indbydende overfor gæstesejlerne. Desuden er der på stranden sat en ny bruser op med fodbad - ren luksus! 

Anholt er en perle, man skal besøge mindst én gang

Naturperlen Anholt tiltaler mange sejlere, for her er fred og ro og på samme tid et livligt havnemiljø. På havnen finder I spisesteder, udlejning af SUP og kajak, gin bar og meget mere.

Øens kyststrækning med kridhvide sandstrande er formidable til en dukkert og minder om en tropeø. Her er der højt til himlen og plads til at nyde naturen. 

Læs mere om de nyttige oplysninger sejlerene har brug for om Anholt Havn, herunder priser, faciliteter og seværdigheder. 

Læs mere om Anholt Havn 

 

  • Dansk
  • Deutch
  • English