Det Blå Østjylland

Loading...
Eksempler på oplevelser
 Mad to go Meny Rønde Top kvalitetskød fra Mols skovkvæg I Nationalpark Mols Bjerge græsser kvæg og får. De plejer naturen i Nationalparken samtidig med, at de spiser græs, urter, buske og træfrugter, der bidrager til velsmagende og karakteristisk kød. Kvæget bliver slagtet lokalt og pakket hos os MENY i Rønde. 
Se vores Mols skovkvægspakker og kødmarkedspakker:   Se her hvad slagteren anbefaler Eller prøv vores  Måltidskasser med lækre råvarer - nemt, hurtigt og lækkert. Det behøver ikke være vanskeligt - lad os hjælpe med en madplan og dine indkøb. Vi har sammensat forskellige måltidskasser, så du kan variere og vælge, lige hvad du ønsker. Måltidskasserne er udviklet i samarbejde med forskellige madbloggere og kostvejledere, sådan så vi sikrer en god variation i de forskellige kasser. Vi vil løbende udvide med nye spændende, lækre og nemme Meny måltidskasser. Husk, vi leverer måltidskasserne hos dig hver mandag før klokken 17, så aftensmaden kan være klar en god halv time senere.  NB. Måltidskasserne skal bestilles senest torsdag, for at du kan modtage dem mandagen efter. Butikken har åbent: Mandag – fredag kl. 8.00 – 20.00
Lørdag/søndag kl. 8.00 – 18.00 1. weekend i juni til sidste weekend i august holder vi åbent helt til kl. 19.00 i weekenderne Bageren:
Mandag-fredag: kl. 6.30-19.00
Lørdag-søndag: kl. 6.30-17.00
Helligdage undtaget 1. Juledag og 1. Nytårsdag: kl. 6.30-15.00  
Spis godt Se på kort
 Aqua Forum – Horsens' badeland Husker du fornemmelsen af vægtløshed, mens du glider gennem vandet, smilet på børnenes læber og den afslappende følelse, der breder sig i hele kroppen, fordi du pludselig har fået rørt samtlige muskler? På en tur i Horsens' svømmehal får I vækket alle jeres sanser. Selvom børnene er til fart over feltet og pjaskeri i timevis og du egentlig selv mest af alt trænger til en god omgang afslapning, så opfylder Aqua Forum alle jeres behov.  Du kan f.eks. få rørt hele kroppen ved at tage dig en rask svømmetur i det lange motionsbassin. Er du mere til ting, der kilder i maven? Så prøv udspringsbassinet, hvor du kan springe i vandet fra enten 1- eller 3- meter vipperne eller fra det 5 meter høje udspringstårn. Her kan du også prøve den 56 meter lange vandrutsjebane og tage dig en tur i spabadet, saunaen eller tylariet. Aqua Forum indbyder til timevis af leg, velvære, motion og svømning for alle!   Oplevelser til børn Se på kort
 Ebeltoft Trafik- og Lystbådehavn Havnen ligger tæt på centrum af Ebeltoft, som nu er en del af Nationalparken Mols Bjerge.
Havnen består af en betonmole til større skibe op til 45 m's længde, 10 m's bredde og en dybdegang på 4,3 m. Den vestvendte mole er forbeholdt gæster og har pladser til større både op til 50 fod og 4,5 m's bredde og med en dybdegang på 3 m. Her er opsat elstandere. Derudover er der 2 flydebroer mod øst. Der er nye toilet- og badefaciliteter og et havnekontor bygget i 2009.  
Vandrestier Se på kort