Det Blå Østjylland

Loading...
Eksempler på oplevelser
 Ebeltoft Skudehavn Ebeltoft Skude og Lystbådehavn
Havnen består af to adskilte bassiner. Trafikhavn med gæstepladser for lystbåde og Fiskerihavn. Syd for Fiskerihavnen ligger Ebeltoft Skudehavn og nord for Trafikhavnen ligger Træskibshavnen. En 200 m lang og 50 m bred rende fører til Trafikhavn og Træskibshavn. På siderne af renden fra Trafikhavn til Træskibshavn forekommer tilsanding, hvorfor renden kan være smal.Største skibe der kan besejle havnen: Længde 45 m, bredde 10 m og dybgang 4,3 m.Forskellen mellem middelhøjvande og middellavvande er 0,3 m.Nordvestlig lig storm kan give indtil 1,5 m højvande, især når det blæser afSydøstlig vind kan give indtil 1,0 m lavvande.Ingen strøm af betydning.Fartbegrænsning på 3 knob

Skudehavnen er omgivet af røde træhuse i stil med Skagens røde havne- og pakhuse, hvilket skaber en helt speciel atmosfære.

I bygningerne findes bl. a. havnekontoret samt nyopførte bade- og toiletfaciliteter.
Vandrestier Se på kort
 Turistinformation: VisitSamsø VisitSamsø står for turistinformationen på Samsø. På vores hjemmeside www.visitsamsoe.dk kan du læse mere om Samsø og finde informationer om bl.a. overnatnings- og spisemuligheder samt aktuelle begivenheder. 

Kulturoplevelser Se på kort
 Vejle Lystbådehavn I det inderste af en af landets smukkeste fjorde, finder I Vejle Lystbådehavn. Efter indsejlingen med en enestående naturoplevelse bydes sejleren velkommen til en toprenoveret lystbådehavn, indviet i 2014.
Vejle Lystbådehavn ligger i den østlige del af Vejle Nordhavn og har plads til 650 både. Havnen summer god stemning og aktivitet. Her finde I hyggekroge, aktiviteter for børn om bord, opholdslokaler til tursejlere, flotte familiebaderum og kort afstand til handelsbyen Vejle med en hyggelig gågade og gode butikker.
Ud for Vejle Lystbådehavn opfører Kirk Kapital et nyt domicil, tegnet af den anerkendte kunstner Olafur Eliasson. Havnen består af flydebroer monteret med Y- bomme, der kan fastholde både op til 60 fod. Vanddybden er 3 meter overalt i lystbådehavnen.
Gode faciliteter Havnekontoret finder I på klubøen og her ligger også toiletter og seks moderne familiebaderum. El er inkluderet i havnelejen. Diesel og Benzin kan købes på havnen 24 timer i døgnet.
Provianteringhar I brug for at handle og proviantere ligger supermarkedet blot 1 km. fra havnen. Er I til shopping og kultur, er Vejle by bestemt et besøg værd.
Børn om bord På havnen finder I krabbebro for de små sejlere.
UdflugterVejle Lystbådehavn ligger i hjertet af Danmark tæt på lufthavn og gode tog og busforbindelser til resten af landet. Er I til ture med børn, ligger Legoland blot 30 km. fra Vejle Lystbådehavn. Det er nemt at komme til Legoland med tog og bus. Stationen ligger blot ca. 10 min til fods fra havnen. Ca. 22 km fra havnen ligger Givskud Zoo med spændende dyr og oplevelser.
Østjyllands havne Se på kort