Det Blå Østjylland

Loading...
  Eksempler på oplevelser
   Karpenhøj Naturcenter Guidede ture Om du kommer som privat person, virksomhed, skole eller institution kan du komme på guidede cykelture på mouintainbikes i et skønt kuperet landskab. Du kan udforske området på en vandretur og komme tæt på både natur og kultur og komme helt ned i tempo tæt ved både strand og i skoven, eller du kan få oplevelser på egen hånd f.eks. ”På sporet af nationalparken”! Glamping på Karpenhøjs Udsigt Lad sig opsluge af himmel og hav på Udsigten af Kapenhøj. Her kan du bo i tippier, som står klar med skind, lygter, bænke - og renopdyrket hygge. Her er bålplads, mulighed for leje af grej til madlavning, adgang til toilet, vand og køleskab. Du skal blot selv medbringe en sovepose - og Udsigten er din! Du kan selvfølgelig også besøge naturcentrets smukke haveområde, tænde et bål og nyde en overnatning i en shelter eller på den primitive lejrplads – enten på shelterpladsen i Basballe eller på naturcentret i Fuglsø. Naturcentret er åbent for alle hele året. #karpenhøjnaturcenter #visitdjursland #visitaarhusregionen Naturoplevelser Se på kort
   Restaurant Galionen Menukortet på Restaurant Galionen byder bl.a. på traditionelle danske frokostretter, eftermiddagskaffe, dagens fisk og en 3-retters månedens menu. Og der er altid køligt Hancock på fad.

  Snyd heller ikke dig selv for en gåtur ovenpå en lækker frokost i Restaurant Galionen. Enten langs fjorden, på de skovklædte bakker eller i den lille by Brejning med dens herskabelige bygninger og parker.

  Restaurant Galionen ligger kun ca. 15 minutters kørsel fra Vejle eller Fredericia. Der er gode faciliteter til gæstesejlere på Brejning Lystbådehavn. For åbningstider se hjemmesiden www.galionen.com.
  Spis godt Se på kort
   Vejle Lystbådehavn I det inderste af en af landets smukkeste fjorde, finder I Vejle Lystbådehavn. Efter indsejlingen med en enestående naturoplevelse bydes sejleren velkommen til en toprenoveret lystbådehavn, indviet i 2014.
  Vejle Lystbådehavn ligger i den østlige del af Vejle Nordhavn og har plads til 650 både. Havnen summer god stemning og aktivitet. Her finde I hyggekroge, aktiviteter for børn om bord, opholdslokaler til tursejlere, flotte familiebaderum og kort afstand til handelsbyen Vejle med en hyggelig gågade og gode butikker.
  Ud for Vejle Lystbådehavn opfører Kirk Kapital et nyt domicil, tegnet af den anerkendte kunstner Olafur Eliasson. Havnen består af flydebroer monteret med Y- bomme, der kan fastholde både op til 60 fod. Vanddybden er 3 meter overalt i lystbådehavnen.
  Gode faciliteter Havnekontoret finder I på klubøen og her ligger også toiletter og seks moderne familiebaderum. El er inkluderet i havnelejen. Diesel og Benzin kan købes på havnen 24 timer i døgnet.
  Provianteringhar I brug for at handle og proviantere ligger supermarkedet blot 1 km. fra havnen. Er I til shopping og kultur, er Vejle by bestemt et besøg værd.
  Børn om bord På havnen finder I krabbebro for de små sejlere.
  UdflugterVejle Lystbådehavn ligger i hjertet af Danmark tæt på lufthavn og gode tog og busforbindelser til resten af landet. Er I til ture med børn, ligger Legoland blot 30 km. fra Vejle Lystbådehavn. Det er nemt at komme til Legoland med tog og bus. Stationen ligger blot ca. 10 min til fods fra havnen. Ca. 22 km fra havnen ligger Givskud Zoo med spændende dyr og oplevelser.
  Østjyllands havne Se på kort