Du kan hente Havmiljøvogter-poser på havnekontoret

25. marts 2019
Havmiljøvogterne

Hent jeres havfaldsposer og -sække på lystbådehavnen

For andet år i træk kan du hente poser på FLID-havne over hele landet. FLID-havne er medlemmer af interesseorganisationen Foreningen af Lystbådehavne I Danmark. I alt er 263 lystbådehavne medlem af FLID, og det giver rig mulighed for at hente poser og sække over hele landet. Herefter er der ingen undskyldning for ikke at samle affaldet op langs de danske kyster, på sejlturene og på havnene.

"Igen i år slår vi i FLID et slag for havmiljøet ved at uddele havfaldsposer og -sække fra havnekontorer fordelt over hele landet. Det glæder os, at vi kan være med til at holde stranden og havnen fri for affald, det gavner miljøet og så er havnene desuden mere indbydende for gæster", siger direktør Jesper Højenvang, direktør i Foreningen af Lystbådehavne I Danmark.

Her kan du se kortet over, hvilke havne der udleverer havfaldsposer og -sække.

Er du Havmiljøvogter kan du hente poser
Havfaldsposer og havfaldssække kan afhentes af de havmiljøvogtere, der på havnekontoret viser deres havmiljøvogterkort. Havmiljøvogterne er frivillige, der går foran i indsatsen for miljøet ved at samle affald op og naturligvis lade være med selv at smide noget på jorden eller til søs. Bag havmiljøvogterkampagnen står Forsvarets Søværnskommando, med det formål at beskytte vores farvande.

Her kan du læse mere om at blive Havmiljøvogter


Flere nyheder

Copyright 2024 © Havneguide.dk