Har du husket passet?

08. juni 2017

I år udgives Ø-passet af Sammenslutningen af Danske Småøer, Færgen, Færgesekretariatet og VisitDenmark

Ø-passet er en lille ’bog’ med en side for hver af de 37 danske øer med færgeforbindelse, og som alle er med i ordningen. På ’øens side’ fortælles i korte træk om nogle af de mange spændende oplevelser, som den pågældende ø kan byde på samt nogle faktuelle oplysninger om øen. Siden er tillige forsynet med et kort over øen og en QR-kode, som giver turisterne direkte adgang til øens hjemmeside, hvor man kan finde yderligere oplysninger.

Bagerst i Ø-passet findes en check-liste med alle øerne angivet, og hvor ’pasindehaveren’ kan hakke af, når hun eller han har besøgt øen. På den måde kan venner og familie - på venlig vis - konkurrere om hvem, der har været på flest øer evt. dokumenteret ved brug af de ’gnubbemærker’, der er opsat på de enkelte øer til brug på øens side i passet.

Sammenslutningen af Danske Småøer og VisitDenmark håber med dette initiativ at trække flere turister til de mindre danske øer, hvad enten de kommer med færge eller med lystfartøj. Ø-passet udleveres gratis på turistkontorer og færger.

Yderligere oplysninger om Ø-pas ordningen kan fås hos Sammenslutningen af Danske Småøer – 

Britta Leth på bl@danske-smaaoer.dk eller tlf. 40 11 53 62. 

Læs den oprindelige pressemeddelelse om projektet her, og se hvordan du bruger passet.


Flere nyheder

Copyright 2024 © Havneguide.dk