Sæsonkort i Morsø Sejlklub & Marina

02. juli 2019

Ny ordning med sæsonkort gavner stamgæsterne i havnen

I Morsø Sejlklub & Marina har man nu taget initiativ til sæsonkort for overnatning i havnen. Det kan købes af både sejlere og autocampister og indtil videre er der solgt 15 sæsonkort. 

Det fungere således at gæste betaler for 8 overnatninger på en gang og herefter kan overnatte frit og kvit efter behov resten af sæsonen. 

"I Morsø Sejklub & Marina, har vi mange sejlere og autocampister fra nærområderne fx Struer, Hvalpsund og Aalborg og for disse kan et sæsonkort være en god forretning. Vi har mange tomme pladser og sæsonkortet kan være med til at tiltrække flere gæster og mere liv i havnen," siger havnechef Søren Olsen fra Morsø Sejlklub & Marina, der for nylig solgte to sæsonkort til tyske gæstesejlere, der planlægger en længere sejlerferie i Danmark.

Havnen har 210 pladser, 150 af dem er fastliggere.

Om sæsonkortet

Sæsonkortet er et A5 kort, der skal være synligt på båden, fx. på sprayhooden eller i forruden på autocamperen. Sæsonen skal bestilles hos Havnechefen i god tid inden ankomst første gang.

Der skal oplyses: Navn, adresse, telefonnr. og e-mail adr. og bådens navn og hjemhavn. Drejer det sig om autocamper skal man oplyse registrering nr. Beløbet betales på MobilePay: 15157.
Et skilt med oplysninger vil blive udleveret ved første anløb og det skal anbringes synlig hver gang man anløber/parkerer på havnen.

Skiltet giver ikke ret til at Båden/Autocamperen må ligge ubenyttet hen.

Skiltet må ikke udlånes til andre.

Priser:

Autocamper: ……………………………………………………………1.040,00 kr.

Både under 10 m i længde:………………………………………….960,00 kr.

Både under 10 – 12 m i længde: ………………………………..1120,00 kr.

Både over 12 m i længde: ………………………………………….1280,00 kr.

Anløb af båd med ”Sæsonkort” giver kun adgang til ophold ved bro:  A + B + C  - men er der plads må man gerne lægge sig i færgehavnen.

Bestilles på følgende mail adr.: Havnechef@mail.dk

For yderligere information, kontakt venligst, Søren Olsen, Havnechef, tlf. 2120 6260.

Her kan I læse mere om Morsø Sejlklub & Marinas faciliteter, havnetakster, seværdigheder m.m. 


Flere nyheder

Copyright 2024 © Havneguide.dk